CHP MİLLETVEKİLİ ADAYI SERVET MULLAOĞLU’NDAN SEÇİM ÖNCESİ SON MESAJ

CHP MİLLETVEKİLİ ADAYI SERVET MULLAOĞLU’NDAN SEÇİM ÖNCESİ SON MESAJ

CHP Hatay Milletvekili Adayı Av.Servet Mullaoğlu yarın yapılacak olan 28. Dönem Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri için bir açıklama yaparak sevenlerinden destek istedi.

CHP Hatay Milletvekili Adayı Av.Servet Mullaoğlu, açıklamasında: “Sevgili halkım,
Sanılmasın ki meydanlardayız diye asıl meselemiz unutuldu… Bizim naçizane tek çabamız daha yaşanılır bir dünya için; insanların evlerinde huzurla ve güvenle uyuduğu, sokaklarda özgürce gezdiği, çocukların sağlıkla ve neşe ile büyüdüğü, bütün canlıların ve doğanın saygı gördüğü bir dünya için elimizi taşın altına koyup cesaret ile çabalamak.
6 Şubat’ta neler yaşadığımız nasıl unutulur!İnsanlarımızın hayatlarının, hayallerinin dakikalar içinde yok olması,günlerce yapayalnız ve çaresizlikle bırakıldığımızın acı gerçeği… Bu acıyı yüreğinde hisseden herkes benim kardeşimdir, acı hepimizin ortak acısıdır…Allah’ın verdiği kudret ile elimizden gelen herşeyi tüm kalbimizle ortaya koyacağız. Kaybettiğimiz canlarımıza Allah Rahmet Eylesin Kalanlara sabır ve güç versin. Kalanlar bizlere emanet… Bu acı tablonun hesabını soracağız ve asla unutmayacağız.
Artık Sevgi dili kazanacak!Ayrıştırma,ötekileştirme olmadan bütün bunlara sebep olan nefret dilini ülkemizden sonsuza kadar hep birlikte uğurlayacağız. Farklılıklarımızı kucakladığımız, kardeşçe yaşadığımız ve birbirimizin yaralarını sardığımız günlerimiz çok yakında… Sizler için buradayım, sevginize ve güveniniz layık olabilmek için var gücümle çalışacağım… Oy kullanırken 6 Şubat günü yaşadıklarımızı, ortak davamızı ve sorulacak hesabımızı unutmayalım.Sizden istediğim bölüne bölüne değil BİRLEŞE BİRLEŞE KAZANABİLECEĞİMİZİ DE UNUTMAYALIM.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Hepinizi sevgiyle, uzakta olan kardeşlerimi de hasretle kucaklıyorum..” İfadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.