Meşale Gazetesi

İSİMSİZ KAHRAMANLAR GÖREVİNİN BAŞINDA

İSİMSİZ KAHRAMANLAR GÖREVİNİN BAŞINDA

Pandemi sürecinde hizmet kalitesi ile adından söz ettiren Hatay Devlet Hastanesi çok başarılı bir sınav vererek, rol model örnek verdi. Özellikle Pandemi döneminde çok büyük fedakarlık yapan, idari personelden doktoruna ve hemşiresine kadar süreci iyi yöneten Başhekim Dr. Mahmut Bayrakçıoğlu, nezdinde Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu kararlarının uygulanması noktasında başarısı ile dikkat çekiyor.

“Koordineli çalışma başarı getiriyor”

COVID-19 pandemisi sürecinde en ön safta mücadele eden sağlık çalışanları ile önemli çalışmalar gerçekleştirilirken, hastaların tedavisi ise büyük bir özveriyle sürdürülüyor. Hastane Başhekimi Dr. Mahmut Bayrakçıoğlu, nezdinde doktorundan hemşiresine, hasta bakıcısından lojistik destek sağlayan memuruna kadar her alanda çalışanı ile büyük bir ekip çalışması ortaya koyan Hatay Devlet Hastanesi toplum sağlığına çok yönlü katkı sağlıyor.Yeni tip koronavirüs (COVID-19) ile mücadele bütün dünyayı etkilediği gibi ülkemizi de etkiledi.

‘’Büyük gayret ve çaba göstermesi takdirle karşılanıyor’’

Hastane Başhekimi  Dr.Mahmut Bayrakçıoğlu, gözetiminde pandemi sürecini yönetme noktasında güzel bir rol model örnek verilirken, pandemi ile ilgili yapılan ve alınan kararların uygulanması noktasında özellikle karantina, izolasyon ve hijyenik koşullara uyma noktasında, büyük gayret ve çaba göstermesi takdirle karşılanıyor. Sağlık Bakanlığı’nın adımları ve sağlık personellerinin gayretleri sayesinde sürecin iyi yönetilmesi ve koordineli çalışmalarla COVID-19 pandemisi sürecinde en ön safta mücadele eden sağlık çalışanları ile önemli çalışmalar gerçekleştiriliyor, hastaların tedavisi ise büyük bir özveriyle sürdürülüyor.

“Hatay halkı teşekkür etti”

Vatandaşlar; “Bu salgından dolayı hepimizin üzerine düşen sorumlulukları vardı. Devletimiz ve Pandemi Kurulları’nın almış oldukları kararları azami titizlikle uygulamaya çalıştık.

“Takdire şayan çalışmalar yapılıyor”

Yeni tip koronavirüs (COVID-19) ile mücadele sürecinde hastane ve filasyon ekibinde tecrübeli ve iyi ekipler oluşturulduğuna şahit olduk. Vakaların ilimizde de görülmesi üzerine tedbirler daha da sıkılaştırıldı. Özellikle hastane ve filyasyon ekiplerinin çalışması takdire şayandır.Bundan dolayı gerek sahada, gerek hastane ile filiasyon ekibinin her birimde birçok konuda fedakârlık yaparak ailelerinden, çocuklarından ayrı kalıp hastaları iyileştirmek için gecesini gündüzüne katan Covid-19 sürecinde çok iyi bir sınav veren Hastane Başhekimi Dr. Mahmut Bayrakçıoğlu’na  ve tüm sağlık ekiplerimize teşekkür ederiz.’’ Dediler. Haber : Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.