ÜÇ HİLAL ALTINÖZÜ’NDE PARILDADI

ÜÇ HİLAL ALTINÖZÜ’NDE PARILDADI

Milliyetçi Hareket Partisi Hatay İl Başkanı Murat Adal, Altınözü’nde partililere seslendi. Geçtiğimiz günlerde katıldığı il başkanları kampının ardından ilçe turuna çıkan Adal’ı Altınözü durağında MHP Altınözü uçbeyi Adem Türk, MHP İlçe yöneticileri ve partililer karşıladı. Altınözülülere MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin selamını ileten Adal, 2023 arefesinde MHP’nin önemli bir aktör olduğunu hatırlatarak MHP’nin başarısı için çalışacaklarını kaydetti.

TÜRK: İL BAŞKANIMIZA ZİYARETİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ

MHP Altınözü uçbeyi Adem Türk, İl Başkanı Murat Adal’ın ziyaretiyle ilgili yayınladığı teşekkür mesajında; “İl Başkanımız Sn. Murat ADAL İlçe Teşkilatımızı ziyaret edip  Genel başkanımız Sn. Devlet Bahçeli beyin  Kızılcahamam’daki   İl  başkanları toplantısında  vermiş olduğu emir, talimat ve selamlarını bizlere ve Yönetim Kurulu üyelerimize  iletti.

Yönetim kurulu üyelerimiz ve teşkilatımız adına il başkanımıza teşekkür ederim. Varolsun MHP” ifadelerini kullandı.Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.