İSKENDERUN BELEDİYE MECLİSİ’NİN İLK KARARI CAN GÜVENLİĞİ

İSKENDERUN BELEDİYE MECLİSİ’NİN İLK KARARI CAN GÜVENLİĞİ

İskenderun Belediye Meclisi, ilk toplantısında inşaat ruhsatlarıyla ilgili kriterleri yeniden belirledi. Pazartesi günkü toplantıda gündem dışı olarak sunulan ve oy birliğiyle kabul edilen maddeye göre, ilçe sınırları içinde yapılacak inşaatlarda can güvenliğini sağlamak amacıyla belirli güvenlik önlemlerinin alınması şartı getirildi.

Yapılan açıklamada, inşaat alanlarının perde ile kapatılması ve uygun şekilde ışıklandırılmasının, inşaat ruhsatının verilmesi için gereklilik haline geldiği belirtildi. Bu önlemlerin sağlanmadığı durumlarda inşaat ruhsatının verilmeyeceği vurgulandı. Ancak, belirlenen güvenlik tedbirlerinin yerine getirilmesi durumunda ruhsatın verilebileceği ifade edildi.

İskenderun Belediye Meclisi’nin aldığı bu kararın, vatandaşların can güvenliğini sağlamak ve inşaat alanlarında olası riskleri minimize etmek amacıyla alındığı belirtildi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.