A.HATAYSPOR’U ZİRVEYE TAŞIYAN İSİM NİHAT TAZEARSLAN

A.HATAYSPOR’U ZİRVEYE TAŞIYAN İSİM NİHAT TAZEARSLAN

Atakaş Hatayspor Başkanı Nihat Tazearslan, 1. Ligden teslim aldığı kulübü 3 yıldır Süper ligde tutmayı başararak öngörülemez bir başarıya imza attı.

Hatayspor’a hiç kimsenin 1 yıl dahi şans tanımadığı asırlık şehir kulüplerinin kısa sürede küme düştüğü ligde 3 yıldır mücadele eden Hatayspor’un başarısının arkasındaki gizli kahraman Nihat Tazearslan olarak gösteriliyor. Hataylı futbolseverlerin çok sevdiği Tazearslan, çok ön planda olmasa da transferden futbol takımının idaresine, futbolculara ödenecek ücretlerden tesislere alınacak suya kadar tüm konulardaki hakimiyeti ile takımın toparlayıcı gücü konumunda bulunuyor.

TARAFTAR TAZEARSLAN’A GÜVENİYOR

8 haftalık namağlup serinin ardından son 3 haftada mağlup olan Hatayspor’un başarılı olacağına inanan Hataysporlu taraftarlar, Volkan Demirel gibi bir ismi kulübe kazandıran Tazearslan’ın, Hatayspor’a yaptığı transferlerle milyonlarca Euro kazandırdığını da belirterek Tazearslan’a çok güvendiklerini belirtiler.

TAZEARSLAN VARSA HATAYSPOR BAŞARIR

Başkan Tazearslan öncülüğünde Süper lige kazandırılan Aaron Boupendza’dan ve Bertuğ Özgür Yıldrım’dan 5’er milyon Euro kazanan Hatayspor’a Mame Diouf gibi uluslararası bir yıldız da kazandırıldı. Bu sezon ise gelecek vaat eden Bashiru şimdiden çok sayıda takımdan teklif aldı. Bashiru’nun yanı sıra son maçta parlayan stoper Cengiz ise adından sıkça söz ettirecek gibi duruyor. Tüm bu oyuncuları takıma kazandıran, Teknik Direktörlüğe ise adeta bir komutan benzetmesi yapılan Volkan Demirel’i getiren Tazearslan, taraftara da büyük bir güven aşıladı. Taraftarlar, Nihat Tazearslan varsa Hatayspor, her türlü zorluğu aşar inancına sahip. Hatayspor başkanlığı ile önemli işlere imza atan Başkan Nihat Tazearslan, Hatayspor’u Avrupa’ya taşıyarak başarısını taçlandırmak istiyor.Haber:Zeliha Naz ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.