İSKENDERUN FESTİVALİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

İSKENDERUN FESTİVALİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

Türk Askerinin Hatay’a girişinin yıldönümü dolayısıyla her yıl 5 Temmuz’da gerçekleştirilen İskenderun Kültür, Sanat ve Turizm Festivali için Kaymakamlıkta değerlendirme toplantısı yapıldı. İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek’in başkanlığında düzenlenen toplantıya Belediye Başkanı Mehmet Dönmez ve çeşitli kurum ve kuruluşların müdürleri katıldı.
Bir buçuk yıl önce 6 Şubat deprem felaketinin yaşandığı Hatay’ın İskenderun ilçesinde, normalleşme sürecine katkı vermesi beklenen 5 Temmuz Kültür, Sanat ve Turizm Festivali kapsamında düzenlenen toplantıda, festival boyunca gerçekleştirilecek etkinlikler masaya yatırıldı. Toplantıda söz alan çeşitli kurumların müdürleri, festivalin başarılı geçmesi için yapılacak çalışmaları değerlendirdi. Belediye Başkanı Mehmet Dönmez, festivalin İskenderun’un kültürel ve turistik zenginliğini ön plana çıkarmak adına büyük bir fırsat olduğunu vurguladı.
Festival kapsamında düzenlenecek konserler, sergiler ve diğer etkinliklerin yanı sıra, şehrin tanıtımına yönelik çalışmaların da ele alındığı toplantıda, katılımcıların ortak fikir birliği sağlaması hedeflendi. Kaymakam Murat Sefa Demiryürek, etkinliklerin güvenlik ve düzen açısından titizlikle planlanması gerektiğini belirtti. .” Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.