İSKENDERUN’A UZUN PLANLI PROJE

İSKENDERUN’A UZUN PLANLI PROJE

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin derin yaralar ve izler bıraktığı Hatay’ın İskenderun ilçesinde Belediye Başkanı Mehmet Dönmez ile Meclis üyeleri kentin çeşitli noktalarında incelemelerde bulundu.

İskenderun’da 31 Mart Yerel seçimlerinde Belediye Başkanlığı görevine seçilen Mehmet Dönmez, depremin yarattığı olumsuzlukları ortadan kaldırmak, kenti daha yaşanır bir hale getirmek için Meclis üyeleriyle birlikte çalışmalarına başladı. Başkan Dönmez ile Belediye Meclis üyeleriyle birlikte, Atatürk Bulvarı, deprem sonrası çöken ve kullanılamaz hale gelen Anıt alanında inceleme yaptı, tahribatın giderilmesi, bölgenin yeniden ayağa kaldırılması için yerinde istişarelerde bulundu.

Başkan Mehmet Dönmez, önceliklerinin kentte depremin izlerini ortadan kaldırmak olduğuna işaret ederek “İskenderun’umuzu kısa, orta ve uzun planlı projelerimiz ile ayağa kaldırmak için çok çalışacağız. Belediye meclis üyelerimiz ile birlikte İskenderun Atatürk Bulvarı ve Anıt Meydanı bölgesinde incelemelerde bulunduk” dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.