İSKENDERUN’DA 4 İŞYERİ MÜHÜRLENDİ

İSKENDERUN’DA 4 İŞYERİ MÜHÜRLENDİ

İskenderun Belediyesi ruhsatsız ve izinsiz çalışan hurdacılar polisle birlikte işletmeye giden İskenderun belediyesi Zabıta ekipleri mühürledi.

Muradiye Mahallesi ve feyezan kanalı yolu üzerinde çalışan dört hurda işletme yeri İskenderun belediyesi zabıta ekipleri ile birlikte gelen polislerin güvenlik önlemleri altında mühürlendi.

Ruhsatsız ve izinsiz olarak çalışan dört işletmeyi mühürleyen İskenderun belediyesi kamyonları işletme girişlerine moloz dökerek tamamen girişleri de engellendi.

REKLAM ALANI

BİR KİŞİYE GÖZALTI

Mühürlenen işyerlerinden birisinin alanında polis yaptığı aramada kısa bir süre önce çalınmış olan trafoyu bulunca olayla ilgili hırsızlık şüphelisi olarak da bir kişiyi gözaltına aldı. Mühürlenme esnasında gözaltı meydana geldi geçtiğimiz günlerde vinçle çalınan trafonun hırsızlığından dolayı bir kişi gözaltına alındı olayla ilgili ekipler hurdalıkta aramalar başlattı

HURDACI ESNAFI YER İSTEDİ

Bu arada işletmeleri mühürlenen hurdacı esnafı da ekmek kapılarının kapadığını belirterek kendilerine uygun bir yerde çalışmaları için alan istediklerini söylediler. Bulundukları alanın 30 dönüm yer ve yeşil alan olduğuna da dikkat çeken hurdacı esnafı yapılan uygulamanın diğer işletmelere de uygulanmasını istediklerini ifade ettiler<Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.