BAŞKAN YILMAZ ANTAKYA’NIN VE ANTAKYALILARIN HİZMETİNDE 

BAŞKAN YILMAZ ANTAKYA’NIN VE ANTAKYALILARIN HİZMETİNDE 

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Antakya’nın ve Antakyalıların her daim hizmetinde olduğunu belirterek vatandaş odaklı çalışmaları ardı ardına gerçekleştirdi. 

5 yıllık görev süresi boyunca yaptığı hizmetlerle vatandaşların huzuruna alnı ak şekilde çıkan Başkan Yılmaz, halktan aldığı destek ile de geleceğe güvenle bakıyor. Başkan İzzettin Yılmaz, 95 mahallede tesisleşme, yeşillendirme ve temizlik çalışmalarını aralıksız yaparak mahallelerin güzelliklerinin ortaya çıkmasını sağladı. 95 mahallede toplamda 42 km’lik asfalt atağı başlatarak Antakya tarihinde asfalt görmeyen sokakları vatandaşların rahatı için asfalta kavuşturdu. Deprem felaketi nedeniyle kısa süre sekteye uğrayan hizmetler, Başkan Yılmaz’ın deneyimli başkanlığı ile yeniden hayat buldu. 

DEPREMZEDELERE YAPTIĞI HİZMETLERLE KALPLERDE TAHT KURDU

95 mahallesinin 40’tan fazlası haritadan silinen Antakya’da vatandaşların çoğu konteyner kentlere taşındı. 6 Şubat’tan bu yana yüzbinlerce depremzedenin ihtiyacına koşan Başkan Yılmaz, bir yandan da kentin yeniden ayağa kalkması için mesaisini sürdürdü. Ekipleri çalışmalara uygun olarak gruplara bölen ve her gruba farklı sorumlulukla vererek kolektif çalışmayı esas alan Başkan Yılmaz, bu sayede her vatandaşa ulaşmayı başardı. Antakya’nın ve Antakyalıların daima hizmetinde bulunan Başkan Yılmaz’ın hizmetlerini takdir eden vatandaşlar, Başkan Yılmaz’ın önümüzdeki dönemde de başkan olarak hizmet vermeye devam etmesini istiyor. 

Antakya’nın ayağa kalkması için yönetimde işi bilen tecrübeli ve halkın içinden gelen İzzettin Yılmaz’ın olması gerektiğini kaydeden vatandaşlar, yerle bir olan Antakya’yı ayağa kaldıracak, yerel yönetimler ile merkezi yönetimi bir arada tutacak tek ismin İzzettin Yılmaz olacağını, aksi taktirde seçimin kaybedileceğini belirttiler. Antakyalı vatandaşlar, Başkan İzzettin Yılmaz’ın çalışmalara daha sıkı şekilde sarılması için isminin acil olarak açıklanmasını istiyor.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.