İSKENDERUN’DA UYUŞTURUCU TİCARETİNE GEÇİT YOK

İSKENDERUN’DA UYUŞTURUCU TİCARETİNE GEÇİT YOK

Hatay’ın İskenderun ilçesinde polis ekipleri, uyuşturucu ticaretine yönelik önemli bir operasyon düzenledi. 11 Temmuz tarihinde gerçekleştirilen operasyonda 6 şüpheli şahsın evlerine baskın yapıldı. Yapılan aramalarda önemli miktarda uyuşturucu madde ve silahlar ele geçirildi.

Operasyonda; D.E.’nin evinde 17 galon, 2,63 gram esrar; H.E.’nin evinde 4 hint keneviri; S.E.’nin evinde ise 9,50 gram A-M, 241 gram sentetik kannabinoid, 4,50 takoz esrar, 7,65 tabanca ile birlikte 1 şarjör ve 12 fişek bulundu. Ayrıca S.B. ve S.B.’nin evlerinde 22.70 gram sentetik kannabinoid madde ele geçirilirken, S.B.’nin kadına karşı şiddet suçundan arandığı belirlendi. M.T.’nin evinde ise 157,62 mm kalaşnikof fişeği, 17 9 mm tabanca fişeği ve 1 tabanca şarjörü bulundu.

Operasyon sonucunda gözaltına alınan 6 şahıs adli makamlara sevk edildi. S.E. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, diğer şahıslar hakkında adli işlemler devam ediyor. Emniyet Müdürlüğü’nün operasyonları, uyuşturucu ticaretiyle mücadeledeki kararlılığını sürdürüyor.Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.