VATANDAŞ ANTAKYA’DA YENİDEN REFAH DİYOR

VATANDAŞ ANTAKYA’DA YENİDEN REFAH DİYOR

Yeniden Refah Partisi Antakya Belediye Başkan Adayı Şaban Doğru, Antakyalı vatandaşların Yeniden Refah’ın yönetime gelmesini istediklerini söyledi.

Antakya’nın 95 mahallesinde, 50’den fazla konteyner kentte ve çarşılarında sıkmadık el girilmedik mekan bırakmayan Doğru, vatandaşların refaha ve bolluğa ulaşmak için kendilerine tam destek verdiklerini ve Yeniden Refah iktidarının Antakya’da kurulmasının çok yakın olduğunu belirtti.

ATA TOPRAĞI BABA OCAĞINDAN DOĞRU’YA DESTEK

YRP Antakya Belediye Başkan Adayı Şaban Doğru, doğup büyüdüğü topraklar olan Kisecik ve Doğanköy Mahalleleri’nde gerçekleştirdiği ziyaretlerden tam destekle ayrıldı. Burada büyük oy potansiyeline hitap eden Doğru, yakın dostlarına yaptığı ziyarette konuşmasında; “Ahlaklı ve milli görüş belediyeciliğiyle milletimizin yeniden buluşması ve rantçı, örgütçü, heykelci belediyecilikten usanan milletimizi kurtaracağız.

Ahlaklı belediyecilik dönemini Antakya Belediyesi’nde ve tüm Türkiye’deki belediyelerde hep birlikte başlatacağız. Aziz milletin derdine milli görüşle, Yeniden Refah Partisiyle derman olacağız. Buradan ata toprağı baba ocağında yaşayan yakın dostlarıma söz veriyorum 1 Nisan sabahı tüm teşkilatımızla tekrar gelip arkadaşlarımızın sorunlarına çözüm önerilerimizi imza yetkisine sahip bir belediye başkanı olarak yerine getireceğim” ifadelerini kullandı. Doğru, tüm vatandaşlardan 31 Mart seçimlerinde kendisine destek vermelerini istedi. Haber:Zeliha Naz ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.