ANTAKYA’YA VERİLECEK HİBE DESTEKLER GÖRÜŞÜLDÜ

ANTAKYA’YA VERİLECEK HİBE DESTEKLER GÖRÜŞÜLDÜ

Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) tarafından depremden etkilenen 11 ildeki işletmelerin desteklenmesine yönelik bölgesel hibe programı kapsamında Antakya’da toplantı düzenlendi.
TOBB Hatay Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Yeşim Ugutmen, UNDP Türkiye Bölgesel Hibe Destek programı kapsamında, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası’nın yürüteceği proje ile birlikte depremden zarar gören KOBİ’lerin zararlarını gidermek adına verilecek hibe fonu açıklama toplantısına katıldı.
Toplantıda, 6 Şubat tarihinde bölgemizde meydana gelen ve en çok hasarın meydana geldiği şehirlerden biri olan Antakya’ya verilecek olan hibe ve destekler görüşüldü.
Antakya Teofarm Çiftlik’te gerçekleştirilen toplantıya, UNDP Bölge Koordinatörü Hamit Doğan UNDP Türkiye Portföy Yöneticisi Mustafa Ali Yurdupak UNDP Türkiye Mukim Temsilcisi Louisa Vinton Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin, Meclis Başkanı Selahattin Eskiocak, Başkan Yardımcıları. Ahmet Bünyamin, Yavuz Serdar Şahutoğlu , Hatay KAGİT Başkanı Çiğdem Kiral , Hatay Marangozlar ve Hızarcılar Odası Bşkanı Mehmet Ali Yapar Yönetim Kurulu, Meclis Üyeleri ATSO Genel Sekreteri Ali Mullaoğlu ile TOBB Hatay Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Yeşim Ugutmen katıldı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.