İSKENDERUNLU ÇOCUKLAR HEM YARIŞTI, HEM EĞLENDİ

İSKENDERUNLU ÇOCUKLAR HEM YARIŞTI, HEM EĞLENDİ

2021-2022 eğitim öğretim yılı Okul Spor faaliyetleri ilkokullar arası fiziksel etkinlikler oyunları ödül töreni anıt alanında düzelendi.

Okul sporları geleneksel çocuk oyunları ve İfet Şenliği’nde İskenderun’da 12 ilkokulun kendi okullarında yaptıkları etkinlerde öğrenciler okul takımlarını oluşturdular. Şenlik havasında geçen etkinliklerde sportif başarılara 2 binden fazla öğrenci katılım sağladı. Birkaç günde olsa bu oyunların birçoğunu izleme fırsatı bulduklarını belirten İskenderun ilçe Gençlik ve Spor Müdürü Ferit Ali Gündel, “Bu oyunlar bizleri çocukluğumuza götürdü. İnşallah Okul Sporlarının düzenlediği geleneksel çocuk oyunları ile bu etkinliklerin devamlılığını sağlayacağız. Bu oyunları oynarken çocuklarımız hem fiziksel gelişimlerini sağlıyorlar ve hem de bu oyunlarla eğleniyor, yeni arkadaşlıklar kuruyorlar. Bizlerde bu oyunlar ile geçmişe gittik. Bu oyunlara katılan tüm okul idarecilerimize, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

TOSYALI VE KARA MADALYALARI TAKDİM ETTİ

Payas Kaymakamı ve İskenderun Kaymakam Vekili Dr. Polat Kara ve İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı etkinlikten dolayı tüm kurumları kutladı ve öğrencileri tebrik ederek madalyalarını takdim etti. Anıt Alanında düzenlenen madalya törenine Payas Kaymakamı ve İskenderun Kaymakam Vekili Dr. Polat Kara, İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, İskenderun ilçe Milli Eğitim Müdürü Ali Haytaz, İskenderun ilçe Gençlik ve Spor Müdür Ferit Ali Gündel, okul idarecileri, öğretmenler ve veliler katıldı. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.