TÜRKİYE VOLKAN’I KONUŞUYOR

TÜRKİYE VOLKAN’I KONUŞUYOR

Türkiye spor kamuoyu Trabzonspor’u son yıllarda görülmemiş bir geri dönüş hikayesi ile 2-0 mağlubiyetten 3-2 yenen Atakaş Hatayspor’un Teknik Direktörü Volkan Demirel’i konuşuyor.

“Trabzonspor’un 70’ten sonra düşeceğini biliyorduk. Oyuncu değişikliklerimizi bu yönde yaptık diyerek maçın anahtarını açıklayan, bu hamleleri ile Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica’dan dahi övgü alan Volkan Demirel, bir anda spor gündeminin ilk sırasına yerleşti. Maç günü akşam saat 4’e kadar futbolcuların antrenman yapacakları yer arayan Demirel’in sözleri tüm futbolseverleri duygulandırdı.

YENİLMEZLER

Volkan Demirel, kariyerinde hiç yenilmediği Trabzonspor’u bir kez daha mağlup etmeyi başarırken, Hatayspor da bu sezonki yenilmezlik serisini sürdürdü. Trabzonspor’da Visca ve Onuachu’nun gollerine Rivas, Lamkel Ze ve Bashiru ile cevap veren Hatayspor, puanını 10’a yükseltti.

“OYUNCULARIM GALİBİYETİ HAK ETTİ”

Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında ağırladığı Trabzonspor’u 3-2 yenen Atakaş Hatayspor’un teknik direktörü Volkan Demirel, kazanacaklarına inandığını dile getirdi. Demirel, müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında, öncelikle Türk futbolu adına keyifli bir maç olduğu için kazanmaktan öte çok mutlu olduğunu belirtti. Oyuncuları ile maçtan önce, devre arasında ve maçtan sonra konuştuğunu anlatan Demirel, şunları ifade etti: “Kazanacağımızı biliyordum. Eğer futbolun adaleti varsa, maçın bize bir şekilde döneceğini biliyordum. Penaltı pozisyonu var, çıkabilecek kırmızı kartlar var. Fazla da hakemle alakalı konuşmak istemiyorum ama fiziksel olarak 65’ten sonra zaten oyunun bize döneceğini biliyorduk. Trabzonspor’un opsiyonlarını biliyorduk. Direkt oyunlar, uzun boylu oyuncuların gönderdikleri… İkinci topu kazanarak gol pozisyonu bulmaya çalıştılar. İlk gol öyle oldu. İstatistik olarak da hem topun bizde olması hem girdiğimiz pozisyonlar hem ortalar hem yakaladığımız kornerlerle tüm maçın üstünlüğü bizim elimizdeydi. Dediğim gibi 2 pozisyonları var. O da gösterdiğimiz ve çalıştığımız pozisyonlardı. Fiziksel olarak iyi durumda olduğumuz için 65’ten sonra oyuncu değişikliklerinin de etkisiyle oyuncularım müthiş bir galibiyeti hak ederek aldılar.”

BASHİRU HAFTANIN OYUNCUSU SEÇİLDİ

Hatayspor’da çıktığı ilk maçtan itibaren farkını ortaya koyan Hatayspor’un Nijerya asıllı İngiliz futbolcusu Fisayo Dele Bashiru, Mackolik üyeleri tarafından haftanın oyuncusu seçildi. Attığı şık golle takımına 3 puanı kazandıran orta saha oyuncusu için henüz 6 hafta geride kalmışken çok sayıda ekipten gözlemci gönderilerek oyuncunun izlendiği de iddia ediliyor.

SİVAS MAÇI HAZIRLIKLARINA ARA VERİLMEDEN BAŞLANDI

Son 3 haftayı beraberlikle kapattıktan sonra Trabzonspor’u şok bir skorla mağlup eden bordo-beyazlı temsilcimiz Atakaş Hatayspor, ara vermeden Sivasspor maçı hazırlıklarına başladı.  Cumartesi günü deplasmanda oynanacak karşılaşma öncesinde sakatlığı bulunan Mehdi Boudjemaa hariç tüm oyuncuların yer aldığı antrenmanda Sivas maçının provası yapıldı. Hatayspor’un Sivasspor’a konuk olacağı karşılaşma Cumartesi günü saat 13.30’da Sivas 4 Eylül Stadyumu’nda oynanacak. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.