İŞKUR’UN DESTEKLERİYLE IŞ KURANLAR ZİYARET EDİLDİ

İŞKUR’UN DESTEKLERİYLE IŞ KURANLAR ZİYARET EDİLDİ

Hatay Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü İle Kırıkhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokole istinaden açılan “Geleneksel El Nakışları” ve “ Ev Tekstil Ürünleri Hazırlama” meslek kursları İl Müdürü Ziya Yüksel ve yanındaki heyet tarafından ziyaret edildi.

İŞKUR İl Müdürü Ziya Yüksel, Engelli ve Eski Hükümlü Hibe Desteğinden yararlanarak kendi işini kuran Eski Hükümlü Mustafa Uçar’ı “Oto Kaporta Tamirhanesinde” Sinan Tursun’u ise “Cam Baskı ve Tekstil” atölyesinde ziyaret etti.

İl Müdürü Yüksel, Engelli ve Eski Hükümlü Hibe Desteğinden yararlanarak Kırıkhan ilçesinde kendi işini kuran Engelli Mustafa Kayıksanat’a ait “Çiçekçi ve Hediyelik Eşya” kendi işini kurma projesi ziyaret edildi.

Yüksel, Engelli ve Eski Hükümlü Hibe Desteğinden yararlanarak kendi işini kuran Kırıkhan ilçesinden yaşayan engelli Hakan Geldi’nin “Telefon Tamircisi” kendi işini kurma projesi ziyaret edildi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.