PUSULA AKADEMİ AİLESİ OLARAK ÇOK GÜÇLÜ BİR AİLEYİZ

PUSULA AKADEMİ AİLESİ OLARAK ÇOK GÜÇLÜ BİR AİLEYİZ

Tüm dünyayı olumsuz etkileyen coronavirüs salgını dolayısıyla Pusula Akademi Koleji Kurucu Yönetim Kurul Başkanı ve sahibi Sevar Şahutoğlu dünya genelinde hemen hemen her ülkede okulların tatil edildiğini belirterek açıklamalarına şu ifadeler ile devam etti: ‘’ Pusula Akademi Koleji olarak öğrencisine en hızlı, en kapsamlı ve en nitelikli şekilde ulaşan okul olmanın gururunu ve mutluluğunu paylaşıyoruz. Milli Eğitim Bakanımız Sayın Ziya Selçuk, çocuklarımızın sağlığını korumak ve oluşabilecek tehlikeleri bertaraf etmek amacıyla uzaktan öğretimin 30 Nisan’a kadar uzatıldığını açıklamıştır. Umarız bu sıkıntılı durumu şu ana kadar olduğu gibi birbirimize kenetlenerek ve birbirimize destek olarak bir an önce atlatırız.
ÖĞRETMENLERİMİZİN ÖZVERİSİ SAYESİNDE ÖĞRENCİLERİMİZİN BU SÜREÇTEN GÜÇLENEREK ÇIKACAĞINI ÖNGÖRÜYORUZ
Biz, Pusula Akademi Ailesi olarak çok güçlü bir aileyiz. Ve her türlü zorluğun üstesinden gelebilecek beceri ve kabiliyete sahibiz. Pusula Akademi Ailesi olarak 12 Mart’ta eğitim-öğretime 2 hafta ara verileceğinin açıklanmasından tam 4 gün sonra 16 Mart’ta hiç ara vermeden güçlü ve sistemli bir şekilde altyapıyı kurmuş ve öğrencilerimizin eğitimlerine devam etmiştik. Yine aynı şekilde tüm senaryolara hazır olduğumuzu belirterek bütün ekibimizle beraber seferberlik bilinci ve vizyonuyla öğrencilerimizi hiçbir şekilde yalnız bırakmayacağımızı, her anında öğrencimizin yanında olacağımızı ifade etmek istiyoruz. Bu süreci çok iyi yöneterek akranları dezavantaj yaşarken öğrencimizin güçlü iradesi ve öğretmenlerimizin özverisi sayesinde öğrencilerimizin bu süreçten güçlenerek çıkacağını öngörüyoruz. Sayın Velilerimiz, sizlerden bu süreçte öğrencilerimize psikolojik açıdan destek olmanızı ve onların umutlarının canlı kalmasını sağlamanızı istirham ediyoruz. Bu sürecin başta öğrencimiz olmak üzere hepimiz adına hayırlara vesile olmasını diliyor, sizlere sağlıklı ve huzurlu günler diliyoruz’’ ifadelerinde bulundu. Haber: Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.