İYİ PARTİLİ ÇİRKİN’DEN DENGELERİ DEĞİŞTİREN ZİYARET

İYİ PARTİLİ ÇİRKİN’DEN DENGELERİ DEĞİŞTİREN ZİYARET

İYİ Parti Hatay Milletvekili adayı Şefik Çirkin, Reyhanlı’da dengeleri değiştiren bir ziyaret gerçekleştirdi.

Reyhanlı’nın kanaat önderlerinden olan Suphi Turan’ı ziyaret eden Çirkin’e, Nurettin Açıkalın da eşlik etti. Milletvekili adayı Çirkin, geçmişten gelen dostluğu bulunan Turan ile siyaset üzerine geniş bir sohbet gerçekleştirirken, 14 Mayıs seçimleri öncesinde projelerini de aktardı. Reyhanlı başta olmak üzere Hatay’ın imarı için yoğun çaba sarf ederek Hatay’ı Millet İttifakı iktidarında yeni baştan yaratmayı hedeflediğini belirten Çirkin, Turan’ın da fikirlerine başvurdu.

TURAN, ÇİRKİN’E BAŞARI DİLEDİ

Hatay siyaset camiasının duayen isimlerinden olan Suphi Turan, kendisini ziyaret ederek onurlandıran İYİ Parti Hatay Milletvekili Adayı Şefik Çirkin’e teşekkür etti. Çirkin’in başarılı olacağına emin olduğunu kaydeden Turan, İYİ Parti’nin Şefik Çirkin ile Hatay’da yakaladığı ivme sayesinde rekor sayıda milletvekili çıkaracağını da belirten Turan, kendisini ziyaret eden Milletvekili adayı Çirkin’e ve Nurettin Açıkalın’a teşekkür etti.
Ziyaret sonunda eski dostlar ziyareti ölümsüzleştirdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.