ŞÜKRÜ KANATLI’DAN BAŞKAN ÖNTÜRK’E ZİYARET

ŞÜKRÜ KANATLI’DAN BAŞKAN ÖNTÜRK’E ZİYARET

Hatay Merkez Oto Galericileri Kooperatif Başkanı Şükrü Kanatlı ve yönetim kurulu üyeleri Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk’e nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Hatay’da oto galericilik sektörünün duayeni olan ve deprem öncesi süreçte yeni oto galericiler sitesi için çalışmalara başlayan Kanatlı, önümüzdeki süreçte de çalışmaların hızlanması için gayretlerini sürdürüyor. Kanatlı, Başkan Öntürk’e devam eden çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Sektörün birlik beraberlik duygusu içerisinde ayağa kaldırılması adına bu çalışmanın gerekli olduğunu kaydeden Kanatlı, HBB Başkanı Öntürk’ten destek talebinde bulundu.

ÖNTÜRK’TEN KANATLI VE YÖNETİMİNE TEŞEKKÜR

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, sektörün gelişimi ve esnaflarımızın şartların iyileştirilmesine yönelik istişarelerde bulunduğu Kanatlı ve beraberindeki heyete teşekkür ederek HBB olarak her daim esnafın yanında olacaklarını belirtti. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.