ÜLKÜCÜ ŞEHİT FIRAT YILMAZ ÇAKIROĞLU KAMPI SÜRÜYOR

ÜLKÜCÜ ŞEHİT FIRAT YILMAZ ÇAKIROĞLU KAMPI SÜRÜYOR

Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanlığı tarafından 2 haftalık ara tatil döneminde başlatılan ‘Ülkücü Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu Yarıyıl Kampı’ doldu dolu sürüyor.

Ülkü Ocakları İl Başkanı Alihan Döner’in de nezaret ettiği programlarda öğrencilerin çok sayıda etkinliğe katılımları sağlanarak öğrenme süreçlerine katkıda bulunuyor. ‘Ülkücü Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu Yarıyıl Kampı’ adı altında düzenlenen etkinliklerde kültür-sanattan zeka oyunlarına, seminerlerden spor faaliyetlerine kadar birçok konu başlığı yer alıyor.

DÖNER: “ELİMİZ DAİMA TAŞIN ALTINDA OLACAK”

Konuyla ilgili açıklama yapan Ülkü Ocakları İl Başkanı Alihan Döner; “2022-2023 eğitim-öğretim yılının ilk döneminin sona ermesiyle birlikte yavrularımız iki haftalık bir tatil sürecine girdiler. Genel Merkezi’mizin talimatları doğrultusunda yaptığımız çalışmalar neticesinde bu süreci yavrularımızın dönemin yorgunluğunu derslerinden kopmadan atlatabilmeleri adına hem eğlendiren hem de öğreten bir süreç haline getirmeye çalıştık.

Tek gayemiz; her Türk evladını Türk-İslam mefkuresi, nizam-ı alem i’lay-ı kelimetullah davası, ülkü ve ülke sevdalısı olarak yetiştirmektir. Bilge Liderimiz sayın Devlet Bahçeli’nin ‘2023 Lider Ülke Türkiye’ ve ‘2053 Süper Güç Türkiye’ vizyonları çerçevesinde, Ülkü Ocakları Genel Başkanımız sayın Ahmet Yiğit Yıldırım’ın emir ve talimatları doğrultusunda Türk gençliğine hizmet yolunda Ülkü Ocakları olarak elimiz daima taşın altında olacaktır” dedi. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.