KARATAŞ: HASSA’YI BÖLGENİN YILDIZI YAPACAĞIZ

KARATAŞ: HASSA’YI BÖLGENİN YILDIZI YAPACAĞIZ

Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş, yapımında büyük emekleri olan Hassa Devlet Hastanesi önünden seslenerek; “Hassa’yı bölgenin yıldızı yapacağız” dedi. 

Hassa Belediye Başkanı olduğu 2009-2014 yılları arasında projesini 9 bin nüfusa göre hazırladıkları hastanenin açılışının yine kendi belediye başkanlığı döneminde nasip olduğunu kaydeden Karataş, yapamazlar dedikleri hastanenin önünden Hassalılara seslendi. 

“BİZE YAPAMAZSINIZ DİYENLER ÖZÜR DİLESİN”

Hassa’ya 100 yataklı hastane kazandırdıklarını, eski hastanenin olduğu bölüme de peyzaj çalışması başlatacaklarını ifade eden Karataş; “Biz 2009 yılında nüfusumuz 9 bin iken 50 yataklı hastane projesi yaptık. Ancak bizden sonra kimse bu projeyi takip etmedi. İkinci kez 2019 yılında belediye başkanı olduğumda ilk olarak bu projeyi takip ettim ve şükürler olsun bugün hastanemiz 100 yatak kapasitesiyle sayın Milletvekilimiz Hüseyin Yayman’ın büyük destekleriyle vatandaşlarımıza hizmet vermeye devam ediyor. Bize hastane yapamaz diyenler özür dilesin ve başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere, milletvekilimize ve Hassa Belediyemize teşekkür etsin. Amanos Tüneli yapılamaz deniyor. Bu iş çocuk oyuncağı değil. Cumhurbaşkanımız içinden demir yolu geçsin dedi. Proje revize edildi. Hassa’ya OSB kazandıracağız ve bu OSB Türkiye’de en büyük 3 OSB’den biri olacak. Allah’ın izniyle Hassa’mızı en büyük ilçe ve bölgenin yıldızı yapacağız” ifadelerini kullandı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.