DEFNE’DE BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

DEFNE’DE BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan ve Hayırsever İş insanı Ersin Şahin Selim Nevzat Şahin Anadolu Lisesi’nde başarılı öğrencileri tebrik ederek ödüllendirdi. Nevzat Şahin Anadolu Lisesi’ndeki etkinliğe Hayırsever  İş  insanı Ersin Şahin, Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan, Şube Müdürü Casim Çimen, Okul İdarecileri, ödül verilecek öğrenciler ve velileri katıldı. 

GÜLİSTAN’DAN HAYIRSEVER İŞ İNSANI ŞAHİN’E TEŞEKKÜR

Etkinlik esnasında okul idarecileri, veliler ve öğrencilerimizle sohbet eden Defne ilçe Milli eğitim Müdürü Gülistan ”İlçemizin  ve öğrencilerimizin başarılarından mutlu olduğunu ve gurur duyduğunu dile getirerek, katkılarından dolayı Hayırsever İş insanı Ersin Şahin’e  ve ailesine, Okul Müdürümüze, emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ederim.” dedi. Daha sonra öğrencileri tebrik eden Hayırsever İş insanı Ersin Şahin,  Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan ve okulun emekli olan Müdürü Mustafa Ortak, öğrencilere ödüllerini vererek başarılarının devamını dilediler. Haber: Bedir GÖRÜN

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.