YIKILAN SARAY CADDESİNDE RESİM ÇALIŞTAYI

YIKILAN SARAY CADDESİNDE RESİM ÇALIŞTAYI

Antakya Belediyesinden Cumhuriyet’in 100. Yılına Ayhan Kara Vakfının  Destekleriyle1. Akdeniz Bienali/Çağdaş Sanatın Açılışı Gerçekleştirildi

Cumhuriyetin 100. yılında, 6 Şubat depreminin ardından Çukurova ve Akdeniz Bölgesinde yeni bir başlangıca doğru Çukurova Çağdaş Sanat Kültür ve Eğitim Vakfı tarafından düzenlenen, Antakya Belediyesi ve Ayhan Kara Vakfının destekleriyle 1. Akdeniz Bienali/Çağdaş Sanat’ın açılışı Saray caddesinde gerçekleşen resim çalıştayı ile açıldı.

Açılışta konuşma yapan Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz; “Çukurova ve Akdeniz Bölgesinde yeni başlangıçlara doğru adımları temsil edecek olan 1. Akdeniz Bienali ve Çağdaş Sanat çalıştayı açılışı öncesi değerli küratörlerimizle biraraya geldik.

Şehrimizi yeniden sanatla buluşturmak üzere iştirakçi olarak desteklediğimiz bu programda emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Antakya’yı anlatmamıza gerek yok. Siz değerli hocalarımız Antakya’yı bizden iyi tanıyorsunuz. Ama bizim de özelliğimiz; burada yaşayan, Antakyalı olmaktan onur duyan, Atatürk’ün bize emanet ettiği bu şehirde yaşamaktan mutluyuz.

Cenabı Allah ömür verdiği sürece burada yaşayacağız. Bize bu ömrü verdi, bağışladı. Verdiği bu ömrün sonuna kadar burayı ayağa kaldırmak için mücadele edeceğiz. Biz kesinlikle bize acınmasını istemiyoruz. Biz sadece bize destek olunmasını istiyoruz. Maddi destekten de bir beklentimiz yok. Manevi olarak yanımızda olunmasını istiyoruz. Sizin gibi değerli insanlar buraya gelerek bize onur verdiniz. Bu vesileyle tekrar hepinize teşekkür ediyorum” dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.