Kaşıkçı , ”Cumhur İttifakına sonuna kadar bağlı kalacağız”

Kaşıkçı , ”Cumhur İttifakına sonuna kadar bağlı kalacağız”

MHP Hatay Milletvekili Lütfü Kaşıkçı, Cumhur İttifakı’nın sadece bir seçim ittifakı olmadığını, milli şahlanış, milli diriliş, milli mutabakat ve milli duruş nişanesi olduğunu söyledi. Milletvekili Lütfü Kaşıkçı, seçimlere çok az bir süre kaldığını ve çalışmaları daha da yoğunlaştırdıklarını belirtti.Cumhur İttifakı adayının Hatay’da zafer kazanacağına inandığını dile getiren Kaşıkçı, şöyle konuştu:

“Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak her yerde Cumhur İttfakı’nın ruhuna uygun olarak seçim çalışmalarımızı yapıyoruz. Cumhur İttifakına sonuna kadar bağlı kalacağız. Çünkü Cumhur İttifakı’nı sadece bir seçim ittifakı değil bir milli diriliş, milli şahlanış, milli mutabakat ve milli duruşun nişanesi olarak görüyoruz. Cumhur İttifakı’nı Türkiye’nin istiklal içerisinde istikbale taşınmasının teminatı olarak görüyoruz.  O nedenle önemsiyoruz. Bu seçimleri de bu bakış açısıyla değerlendiriyoruz.”

Hem Hatay’da hem de Türkiye’de seçimlerin Cumhur İttifakı’nın zaferiyle sonuçlanacağını aktaran Kaşıkçı, şöyle devam etti: “Bu seçimlerin Cumhur İttifakı’nın yeni bir zaferiyle neticeleneceğine inanıyoruz.  Hatay’da ve Türkiye’nin her yerinde 31 Mart’ı inşallah Cumhur İttifakı’nın yeni bir zaferiyle bitirmiş olacağız.

Çalışmalarımızı da bu yönde sürdürüyoruz. Hatay’ın en ücra yerine dahi gidiyoruz. Gitmediğimiz yer sıkmadığımız el kalmadı, kalmayacakta. Milletimizin en doğru kararı vereceğine yürekten inanıyoruz”

ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.