KAYIPLARA RAĞMEN: ANTAKYA MEDENİYETLER KOROSU

KAYIPLARA RAĞMEN: ANTAKYA MEDENİYETLER KOROSU

Kilis Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen etkinlikte, Antakya Medeniyetler Korosu, depremde kaybettikleri üyelerini anma ve birlik mesajıyla binlerce hayranına unutulmaz bir gece yaşattı.Kahramanmaraş merkezli büyük depremlerde Hatay’da bulunan 7 üyesini kaybeden Antakya Medeniyetler Korosu, Kilis Belediyesi tarafından düzenlenen konserde duygu dolu anlar yaşattı. Kent merkezinde bulunan kapalı spor salonunda gerçekleştirilen konser, üniversiteli gençler ile Kilisli vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı. Konser boyunca cep telefonlarının ışıklarını yakarak şarkılara eşlik eden seyirciler, koro üyelerine moral verdi.

Kilis Belediye Başkanı Hakan Bilecen, konser sonrasında yaptığı açıklamada koro üyelerine teşekkür ederek, “Bu güzel etkinlikte bizimle bir araya gelerek desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ederim. Birlik ve beraberlik mesajı veren bu konserlerin devamı gelecek.” ifadelerini kullandı.

Koro şefi Yılmaz Özfırat ise Başkan Bilecen’e teşekkür ederek, “Desteklerinizle güç buluyoruz. Kaybettiğimiz üyelerimizi anmak ve birlik mesajı vermek için buradayız. Kilisli dostlarımıza ve tüm destekçilerimize teşekkür ederiz.” şeklinde konuştu.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.