KAYMAKAM GÖKPINAR, KÖY KONUTLARI ALANINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

KAYMAKAM GÖKPINAR, KÖY KONUTLARI ALANINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Arsuz Kaymakamı Hasan Gökpınar, ilçede 4 farklı noktada yapımı devam eden kalıcı köy konutları alanında incelemelerde bulundu.

Üçgüllük, Arpaderesi, Kale ve Tatarlı Mahallelerindeki kalıcı konutların yapım aşamaları ve proje detayları hakkında yetkililerden bilgiler alan Kaymakam Gökpınar, deprem sonrası yeniden yapılanma sürecinin önemine dikkat çekti.

“AMACIMIZ ARSUZ’A EN İYİ HİZMETLERİ KAZANDIRMAK”

REKLAM ALANI

Depremde evi yıkılan vatandaşların daha sağlıklı ve güvenli bir yaşam sürdürebilmesi amacıyla inşa edilen kalıcı köy konutlarının en kısa sürede tamamlanarak teslim edilmesi için sürecinin hızlı bir şekilde devam ettiğini ifade eden Kaymakam Gökpınar,  ‘Depremin yaralarını hep birlikte sarmak adına büyük bir kararlılıkla çalışıyoruz. Amacımız, en iyi hizmeti vererek halkımızın güvenini ve takdirini kazanmaktır. Çünkü halkımız bizim için çok değerli” dedi. Kaymakam Hasan Gökpınar, ayrıca Kale Mahallesi’nde Çiğdem Kıral tarafından yaptırılan ve yeni eğitim – öğretim yılına yetiştirilmesi planlanan Kebo Çiğdem Abla İlkokulu’nu ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.