GENCO AİLESİNİ DUYGULANDIRAN ZİYARET

GENCO AİLESİNİ DUYGULANDIRAN ZİYARET

HAYATINI KURTARDIĞI AİLEYİ TATVAN’DA ZİYARET ETTİ

6 Şubat’ta Hatay’ın Antakya ilçesinde meydana gelen depremde göçük altında kalan Samet Genco ve eşi Seval Genco’yu Meksika’dan gelen kurtarma ekipleri ile birlikte kurtaran Mazlum Hattuza, Bitlis’in Tatvan ilçesine yerleşen aileyi ziyaret etti.

Samet Genco, gazetemize kendilerinin kurtarılmasında büyük emeği olan arama kurtarma ekibinden Mazlum Hattuza’ya teşekkür ederek, “Depremin 7. günü ben ve eşim yaralı olarak kurtulduk. Ne yazık ki, 27 yaşındaki oğlum Furkan’ı kurtaramadık. Biz de şans eseri Antalya’dan Hatay’a kurtarma ekibi olarak gelen Mazlum Hattuza’nın, Meksika’dan gelen arama kurtarma ekiplerini köpekle birlikte Apartmanımızın enkazına getirmesi ile kurtulduk. Meksika köpeğinin enkaz altında canlı olmasını hissetmesiyle bulunmamızı sağladı. Depremin 7. günü yaralı olarak kurtarıldık. Mazlum Hattuza kardeşimin çabaları olmasaydı, belki bugün bizde hayatta olmayabilirdik. Allah razı olsun kendisinden, bunu ömrümüz boyunca unutmayacağız” diye konuştu. Samet Genco, ayrıca Mazlum Hattuza’nın ziyaretinden çok duygulandığını belirtti.
Mazlum Hattuza da, 6 Şubat’ta meydana gelen depremin 11 il arasında en çok Hatay’ı yıktığını belirterek, “Keşke daha çok canlar kurtarabilseydik, bizler insanlık görevimizi yaptık. Meksika ekibi bu konuda büyük çaba gösterdi. Herkes insanlık görevini yaptı” dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.