YAVUZYILMAZ TEMASLARINI SÜRDÜRDÜ

YAVUZYILMAZ TEMASLARINI SÜRDÜRDÜ

İYİ Parti’nin Hatay’daki en aktif isimlerinden olan İYİ Parti geçmiş dönem Kırıkhan Belediye Başkan Adayı Erhan Yavuzyılmaz, ilçede temaslarını sürdürüyor. Vatandaşların iyi ve kötü günlerinde yanlarında olmayı sürdüren Yavuzyılmaz, işletmelere ziyaretler gerçekleştirerek bol kazançlar dileklerini de iletiyor.

Yavuzyılmaz, bu kapsamda; Ekinci Ticaret isimli işyeri açan Oğuzhan Ekinci ve ailesini ziyaret ederek işletmeci aileye hayırlı işler dileklerini iletti. Özellikle bu dönemde esnafların oldukça zor durumda olduğunu kaydeden Yavuzyılmaz, bu zor durumdan çıkışın reçetesinin İYİ Parti olduğunu kaydetti. Yavuzyılmaz, buradaki ziyaretinin ardından ilçenin tanınmış ailelerinden olan Bestami ile Esra’nın nikah merasimine katıldı. Çiftin şahitliklerini de yapan Yavuzyılmaz, geline nikah defterini takdim ederek, uzun, mutlu bir evlilik diledi.

ANNESİNİ RAHMETLE ANDI

Erhan Yavuzyılmaz, 4 yıl önce rahmeti rahmana kavuşan annesini de rahmetle andı. Aradan geçen 4 yıla rağmen, özleminin hiç bitmediğini belirten Yavuzyılmaz; “Aramızdan ayrılışının 4.yılında özlem ve minnetle anıyoruz seni annem” sözleriyle annesini andı.Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.