KAYMAKAM’A NEZAKET ZİYARETİ

KAYMAKAM’A NEZAKET ZİYARETİ

Belen Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşe Hamamcı ve Belen Ülkü Ocakları Başkanı Bünyamin Tubay, Belen Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz’a nezaket ziyaretinde bulundular. Sohbet havasında geçen ziyaretlerde Belen’in sorunları konuşuldu.

Belen Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz haftanın ilk gününde misafirlerini ağırladı. Kaymakam Yılmaz’ı ilk olarak, Belen Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşe Hamamcı, ziyaret etti. Sohbet havasında geçen ziyarette, Belen ve Belen’e yapılacak olan projeler konuşuldu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belen Kaymakamı Yılmaz, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Hamamcı ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Hamamcı’nın ardından Kaymakam Yılmaz’ı, belen Ülkü Ocakları Başkanı Bünyamin Tubay ziyaret etti. Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ziyareti gerçekleştiren Tubay, kaymakam Yılmaz’a kabulünden dolayı teşekkür ederek görevinde başarılar diledi. Kaymakam Yılmaz’a ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Tubay’a teşekkür etti.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.