ANTAKYA İYİ PARTİ’DEN GÖVDE GÖSTERİSİ

ANTAKYA İYİ PARTİ’DEN GÖVDE GÖSTERİSİ

Şefik Çirkin öncülüğünde Hatay’da 2023 seçimleri öncesinde atak yapan İYİ Parti’nin merkez Antakya ilçe teşkilatı yeni üyelerle gövde gösterisi yaptı.

İYİ Parti Antakya İlçe Başkanlığı sahada sürdürdüğü başarılı çalışmaların yanı sıra partiye büyük ailelerden de geniş katılımlar sağlayarak üye sayısını da hızla arttırıyor. İYİ Parti Antakya İlçe Başkanı Yusuf Diker ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, gündüz esnaf ziyaretlerini, akşamları da hane ziyaretlerini sürdürürken bir yandan da partinin daha başarılı olması adına büyük oy potansiyeline sahip aileleri de İYİ Parti bünyesine katıyor. Antakya’nın tanınmış ve sevilen Ailelerinden Yıldız Ailesinin genç ferdi Metehan Yıldız ve Ailesi yaklaşık 150 kişilik bir gurupla İYİ Parti ailesine katılım sağladı. Ailenin İYİ Partiye katılımı ile büyük güç kazandıklarını ifade eden Antakya İlçe Başkanı Yusuf Diker; “İYİ Parti tüm Türkiye’de olduğu gibi Hatay’da da büyük bir yükseliş trendi yakaladı, sahada esnaf ziyaretlerinde, akşamları hane ziyaretlerinde vatandaşların İYİ Parti’ye ve Genel Başkanımız Meral Akşener’e büyük bir teveccüh gösterdiğini çok bariz olarak görmekteyiz, Bizlerde bu teveccühün kıymetini bilerek çalışmalarımızı arttırdık, artık İktidara yürüyen bir parti olarak sahalardayız, İYİ Parti ülkenin geleceğini kuracak, sıkıntılara çözüm üretecek tek partidir, İYİ ailemiz gün geçtikçe büyüyor, bu gün aramıza katılan Yıldız ailesi fertlerine ve Ailenin genç ferdi Metehan Yıldız kardeşimize hoşgeldiniz diyorum, Türkiye iyiler ile İYİ olacak” dedi.

ROZETLERİ BAŞKAN DİKER TAKTI

Aile fertleri ile birlikte İYİ Parti Antakya İlçe başkanlığına gelen Metehan Yıldız’a parti rozeti İYİ Parti Antakya İlçe Başkanı Yusuf Diker tarafından düzenlenen tören ile takıldı. Başkan Diker, tüm üyelere partiye katılımlarından dolayı teşekkür ederken, İYİ Parti’nin her geçen gün daha da büyüyerek Hatay’ın 1. partisi olacağını kaydetti. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.