KILIÇDAROĞLU HATAY MİTİNGİNDE “18” DAKİKAYAMI MAHKUM EDİLDİ

Hatay CHP örgütleri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Hatay’da açık hava mitingini yapmasını istemediği iddia ediliyor.

KILIÇDAROĞLU HATAY  MİTİNGİNDE  “18” DAKİKAYAMI MAHKUM EDİLDİ

Hatay CHP örgütleri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Hatay’da açık hava mitingini yapmasını istemediği iddia ediliyor. Buna karşılık CHP’li HBB başkanı Lütfü Savaş ve bazı milletvekilleri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Hatay’da açık hava mitingini yapmasını ısrar ettikleri öne sürülüyor.
Kılıçdaroğlu Hatay’da gerçekleştirdiği miting’te sadece 18 dakika konuşmasının nedenleri akıllar soru işareti getirdi.


KILIÇDAROĞLU HATAY’DA KAYBEDECİĞİNİMİ ANLADI
Kemal Kılıçdaroğlu’ Hatay’da düzenlediği mitingde HBB Başkanı Lütfü Savaş’ın seçimi alamayacağını anlamış ki hem konuşmasını kısa kesmiş hem de Hatay’da CHP’nin kalesi görünümün yitirildiğini anlamış olsa gerek.Buradan şunu anlamak gerek Lütfü Savaş CHP’ye değil kendine çalışıyor.
Kılıçdaroğlu’nun Hatay’da gerçekleştirdiği mitingden şunu çıkarmak gerekir CHP Hatay’da iflas etme yoluna gitmiş ve bunu da Kılıçdaroğlu anlamış olsa gerek ve kısa keserek miting alanından ayrıldı.
Kılıçdaroğlu’nun miting alanındaki görünen az kalabalığı çoğaltmak için binlerce HBB Personellerinin de miting alanına gelmiş olmaları gözlerden kaçmadı.


Hatay’da Kemal Kılıçdaroğlu’nun yaptığı miting HBB başkanı Lütfü Savaş’ın siyaseten iflas ettiğinin göstergesidir. HBB başkanı Lütfü Savaş’ın bu başarısız geçen mitingden sonra Hatay’da tekrar HBB başkanı olacağını düşünüyorsa yanılıyordur.
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu şu ana kadar yaptığı en başarısız mitingin Rekor düzeyde oy aldığı Hatay’ın Defne ilçesinde gerçekleştiğini bilmesi gerekir. Büyükşehir adayı Lütfü Savaş vatandaşları azarlarcasına konuşması ve ne kadar oy o kadar hizmet anlayışının sonuçları bu olsa gerek.


Hatay CHP bu yerel seçimlerden sonra ciddi şekilde çalkalanabilir, kendi içlerinde bunun müsebbibinin Lütfü Savaş olduğunu bir gün anlayacaklardır.
Miting gereken cevabı vermiştir. HABER:M.MUSTAFA ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.