Biz Size Daima Minnettarız

Biz Size Daima Minnettarız

Biz Size Daima Minnettarız

Ak Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler, Türkiye Muharip ve Gaziler Derneğine bir ziyarette bulundu.Türkiye Muharip ve Gaziler Derneğine yaptıkları ziyarette Güler, Vatan için, devlet için, bayrak için ve memleketin birliği için, kendini fedaya hazır olmuş, şehadeti aramış ve bu toprakların bize vatan kılınmasında bedel ödeyen kişilerin temsilcililerinin huzurundayız sözleri ile konuşmasına başladı.


Ve sözlerini şöyle sürdürdü: Biz gazi görünce yutkunuruz.Şehit ailesi görünce dilimiz lal olur, duygulanırız.Çünkü şehitlerimizin kanları ile bu topraklar bize vatan oldu. Siz gazilerimizin mücadelesi ve cesareti ile bu topraklar bize vatan oldu.Sizlerin ve cennet mekân şehitlerimizin can siperane mücadeleniz olmasaydı, bu topraklar başkalarına vatan olurdu.Ve biz başkalarının hükmü altında yaşardık.Bu nedenle bizler, size daima minnettarız. Bu nedenle her zaman emrinizdeyiz.Siz gazilerimiz bayrağımızın dalgalanması, vatanımızın, devletimizin, bekası için mücadele ettiniz bunedenle gazi oldunuz.Bütün bunları anlatmaya kelimeler kifayetsiz kalır. Allah sizlerden razı olsun sözlerinin ardından seçimlere yönelik gündemi değerlendirdi.Her Seçim Kendi İçerisinde Önemlidir
Yeni bir seçim süreci yaşıyoruz, elbette her seçim kendi içerisinde önemlidir. Kendine özgü tarihsel geçmişi ile mozaikleri bağrında taşıyan bir memlekete sahibiz diyen Güler: Bu nedenle sizlerden alacağım moral ve güç çok önemlidir.Şu anda gireceğimiz seçim arifesi öncesi bazı konuları aydınlatmak istiyorum.
Örneğin neden Büyükşehir olduk?
Neden eski sistemde devam edilmedi?
Toplamda 15 İlçe mevcut,11 İlçe Ak Parti yönetiminin ukdesinde ancak hiç biri gerçekten tam manası ile hizmet
alabildiğini söyleyemiyor. Hatta kendi partisine ait ilçeler dahi tam manası ile hizmet aldıklarını dile getiremiyorlar.Oysa Büyükşehir olmakta ki asıl amaç hizmetlerin bir bütünlük taşıması, aynı oranda, eşit biçimde çalışabilmesi hedef alınmıştı.Her İlçe’nin %40 bütçesi Büyükşehre gittiğine göre bunun karşılığını almak, alamıyor isek bunun hesabını sormak mecburiyetimiz vardır.Çünkü bu para sizin paranız, size hizmet olarak dönüş yapmıyor ve çar çur ediliyor ise biz bunun nereye gittiğini tabi ki soracağız.Büyükşehir yasası kapsamında diğer illerde bu büyük oranda başarılı sonuç vermiştir. Ancak ne yazık ki Hatay bunların çok gerisin de görülmektedir.Bu nedenle doğru hizmet için, belediyecilik hizmetlerinin konuşulduğu Hatayı 15 ilçeyi yönetebilecek kadroları seçmeye doğru gidiyoruz.Sen, ben yok..Biz varız ve hep birlikte hareket ederek birlikten kuvvet doğar sözünden yola çıkarak Hatay’ı ihya edeceğiz.Sorumluluk alanlarımızın bilinci ile var gücümüzle Hatay’a hak ettiği değeri vererek çalışacağımıza söz veriyorum diyerek konuşmasını bitirdi. HABER: M.MUSTAFA ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.