KILIÇDAROĞLU’NDAN PES DEDİRTEN SÖZLER

KILIÇDAROĞLU’NDAN PES DEDİRTEN SÖZLER

Organ Ve Uyuşturucu Ticaretin’den Vergi Alınsın

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun meclisteki skandal sözleriyle ilgili AK Parti’den cevap geldi. AK Parti Grup Başkanvekili Dr. Mehmet Muş, Kılıçdaroğlu’nun sözlerini alıntı yaparak “Kılıçdaroğlu ‘Organ ticareti ve uyuşturucu ticareti yapanlardan vergi alın’ diyor. Yani bu işleri yasal hale getirin demiş oluyor. Bu adam dengeyi yitirmiş. Ne söylediğini bilmiyor! Allah akıl-fikir versin!” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, meclis toplantısı konuşmasında skandal bir açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu konuşmasında, “Sen asıl alınması gereken yerlerden vergiyi alacaksın, uyuşturucu ticareti yapan adamdan vergiyi alacaksın, organ ticareti yapan adamdan vergiyi alacaksın” dedi. Skandal sözlere ilk tepki AK Parti Grup Başkanvekili Dr. Mehmet Muş’tan geldi. Muş, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun bu sözlerini alıntılayarak “Kılıçdaroğlu ‘Organ ticareti ve uyuşturucu ticareti yapanlardan vergi alın’ diyor. Yani bu işleri yasal hale getirin demiş oluyor. Bu adam dengeyi yitirmiş. Ne söylediğini bilmiyor! Allah akıl-fikir versin!” dedi. Kılıçdaroğlunun Grup toplantısında sarfettiği bu sözle CHP camiasında şaşkınlıkla karşılanırken konuşmayı hazırlayan danışman ekibinin Kılıçdaroğluna zaman zaman tuzak konuşmalar hazırladığı öne sürüldü.

Haber: Ferit LİF

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.