KIRIKHAN ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ BAŞVURULARI BAŞLIYOR

KIRIKHAN ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ BAŞVURULARI BAŞLIYOR

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Kırıkhan’da yapılacak olan Kırıkhan Organize Sanayi Bölgesi’nde yerini almak isteyenler için başvuruların yakın zamanda başlayacağını açıkladı.

Başka Yavuz açıklamasında; “Mülkiyeti Hatay Kırıkhan OSB’ye ait aşağıdaki linkte verilen tabloda belirtilen parseller, OSB Kanunu ve Uygulama Yönetmeliği hükümleri ile Müteşebis Heyet’in belirlemiş olduğu arsa, ön tahsis ve satış prensiplerine göre ve Hatay Kırıkhan OSB’nin kuruluş protokolünde belirtilen sektör grubu olan “Karma OSB” ne uygun faaliyet gösteren “Üretim ve imalat yapmak şartı ile sanayi faaliyetlerinde kullanılmak üzere avans olarak 60 TL/m2″ belirlenen” muhammen bedel ile açık artırma usulü ile ihale edilmek suretiyle katılımcılara ön tahsis edilecektir. İhale ilan metni ve ihale dökümanları aşağıdaki linklerde verilmiştir. İhale İlan Metnini Görmek için aşağıdaki linke tıklayın; ” http://kirikhantso.org.tr/kirikhantso/kirikhan-organize-sanayi-bolgesi-on-tahsis-basvurulari-basladi/ ” ifadelerini kullandı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.