HASSALILARA BAKAN SOYLU SÖZÜ

HASSALILARA BAKAN SOYLU SÖZÜ

Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile görüşmesinin ardından Hassalılara müjde dolu açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz aylarda yoğun kar yağışıyla birlikte büyük zarar gören vatandaşların zararlarının tespit çalışmalarının ardından karşılanacağını açıklayan Başkan Karataş, desteklerinden dolayı Bakan Süleyman Soylu’ya teşekkürlerini iletti. Başkan Karataş, AK Parti Hatay Milletvekili ve TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Doç. Dr. Hüseyin Yayman ile birlikte ziyaret ettiği Bakan Soylu’dan Pazartesi günü nihai kararın verileceği müjdesini aldı.

KARATAŞ’IN MÜJDESİ VATANDAŞLARI SEVİNDİRDİ

Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş’ın sosyal medya üzerinden yayınladığı müjde vatandaşları sevindirdi. Başkan Karataş, Vekil Yayman ve ilçe belediye başkanlarıyla birlikte ziyaret ettiği Bakan Süleyman Soylu’ya Hassalı vatandaşların en büyük isteğini iletti. Hassalı vatandaşların isteklerinin başının üstünde yeri olduğunu kaydeden Bakan Soylu, Başkan Karataş’ın isteğine olumlu cevap verdi.

BAŞKAN KARATAŞ’TAN BAKAN SOYLU’YA ÖZEL TEŞEKKÜR

Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş, Bakan Süleyman Soylu ile yaptığı görüşme ile ilgili açıklamasında; “Yoğun kar yağışı nedeniyle zarar gören vatandaşlarımızın zararlarının devlet tarafından  büyük oranda  karşılanması için Ankara’da bakanlarımızla  görüşmelerimize devam ediyoruz. Pazartesi günü nihai olarak kararın verilip rakamların belirleneceği sözünü aldık.  Emeği geçen bölge milletvekilimiz Hüseyin Yayman ve İçişleri bakanımız Süleyman Soylu’ya şahsım ve ilçem adına teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi.Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.