YALÇIN: YARINLARI BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ

YALÇIN: YARINLARI BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, rekor oyla gelen seçim zaferinin ardından vatandaşlara yarınları birlikte inşa edecekleri sözünü verdi.

Vatandaşın omuzundaki yükü hafifleteceklerini kaydeden Yalçın; “Aldığımız Oy Oranıyla Yükümüz daha da arttı. Kıymetli Hemşerilerim, Üç yıllık Belediye Başkanlığı görevini sürdürerek bugün aday olarak yer aldığımız sandıklarda sizlerin desteğiyle yeniden Belediye Başkanı olarak beş yıllık sürecin anahtarını sizlerden teslim almış bulunmaktayım. Bu süreçte istemeyerek de olsa kırgınlıklar, kızgınlıklar yaşanmıştır. Her bir vatandaşımıza yürekten sarılarak, yarınlarımızı Yayladağı’mız için inşa edeceğimizi bir kez daha dile getiriyor, saygılarımı sunuyorum. Bu süreç boyunca her anımızı paylaştığımız kadınlarımız gençlerimiz ve tüm gönüldaşlarımıza sonsuz şükranlarımı sunuyorum.

Hatay Büyükşehir Belediyesi seçimleri de hemşerilerimizin demokratik hakları neticesinde Mehmet Öntürk Başkanımız nezdinde ilimizin kazancıyla sonuçlanmıştır. Yaşadığımız süreç nihayetinde halkımızın kazandığını hizmetlerimizle her gün şahit olacağınız beş yıllık yeni sürecin herkese hayırlı olmasını dilerim” ifadelerini kullandı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.