KÜÇÜKLER: GÜÇTEN DEĞİL HAKİKATTEN YANA OLALIM

KÜÇÜKLER: GÜÇTEN DEĞİL HAKİKATTEN YANA OLALIM

İYİ Parti Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Ferhat Küçükler, Antakyalı hemşehrilerine seslenerek “Antakya için ya güçten yana olup Nemrut ateşine odun atacağız, ya  haktan yana olup karınca gibi su taşıyacağız” dedi.

Küçükler, AK Parti ve CHP adaylarının vatandaşların mağduriyetleri üzerinden oy devşirme arayışına girdiklerini savundu. Seçimlere günler kala İYİ Parti Antakya Belediye Başkan Adayı Ferhat Küçükler gittiği her yerde seçimi şimdiden kazanmış gibi karşılanıyor. Mahalle ziyaretlerini son sürat sürdüren Küçükler, Antakyalıların kendisine gösterdiği ilgi ve alakanın büyük bir sorumluluk yüklediğini dile getirirken, seçimi kaybettiklerini gören AK Parti ve CHP adaylarının vatandaşların mağduriyetleri üzerinden oy devşirme arayışına girdiklerini savundu. Seçim çalışmalarına gece gündüz devam eden Küçükler, Antakyalıların içinde yaşadığı sorunları 1 yılı aşkın süredir çözemeyen bir iktidar karşısında umut ararken, muhalefet gibi görünen sarı muhalefet yapan CHP’nin de seçime 15-20 gün kala vatandaşların mağduriyetlerini hatırladığını ifade etti.

“BİRİNİN ÜZERİNDE SARI, DİĞERİNİN ÜZERİNDE KIRMIZI AMA AYNI YOLDA YÜRÜYORLAR”

Son olarak Bitiren’de büyük bir toplantı düzenleyen Küçükler, “Bu partilerin dertleri vatandaşımız değil. 20 yıldır AK Parti elinde olan bir Antakya Belediyesi var, 20 yıldır bu belediyeden hesap soramamış olan sözde bir muhalefet yani CHP var. Biz hesap soracağız, biz vatandaşlarımızı 20 yıldır hatırlamayanlarla seçime 20 gün kala hatırlayanlar arasında hiçbir fark görmüyoruz. Hepsi aynı yolun yolcusu birinin rengi sarı, birinin rengi kırmızı. Bende buradan Antakyalı vatandaşlarımıza sesleniyorum. Antakya’da milliyetçilik duygularımızla oynayanlara sesleniyorum. Bizim rengimiz gök mavisi, Türk’ün rengi, huzurun ve barışın rengi. 31 Mart akşamı sizi kıskaca almış bu partilerden ancak gök mavisi renk sizleri kurtarır. Bende sizlere şeref sözü veriyorum, asla mağduriyetlerinden oy beklentisi içinde olmayacağım. Senin, benim, onun, bunun demeyeceğim. Antakya’ya söz veriyorum. Adil bir yönetim 1 Nisan’da başlayacak” dedi.

“SÖZ’ÜN SAHİBİ OLAN ANTAKYALI VATANDAŞLARIMIZ FERASETİNİ ORTAYA KOYACAK”

Antakya halkının duruşunun bu seçimlerde önemli olacağının da altını çizen Küçükler, “Ben iyi biliyorum. Bizim şehrimizde gencinden yaşlısına her Antakyalı söz konusu şehri ve toprağı olunca üzerindeki feraseti sandığa yansıtır. Günlük siyaset yapanları elinin tersiyle iter. Şehrimizin yeniden ayağa kalması için bu feraseti göstereceğinizden hiç şüphem yok. Biz hep birlikte sizlerle beraber Antakya üzerine yeniden söz sahibi olacağız. Şehrin su akmayan muslukları başkalarının cebine doğru akmayacak, halkın cebine akacak. Halkımız bunca yıldır devam eden zulme son verecek” şeklinde konuştu. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.