ZAMLAR GERİ ÇEKİLMELİ

ZAMLAR GERİ ÇEKİLMELİ

Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş, vatandaşları zor durumda bırakan son dönemdeki tüm zamların geri çekilmesini istedi. Doların düşme eğilimine rağmen zamların sürdüğünü belirten Karataş, “Sayın Cumhurbaşkanımız hükümet olarak üzerine düşenin fazlasını da yapmaktadır. Dünyada artan enflasyona çözüm olmak amacıyla pek çok ana üründe vergiler %1’lere indirildi. Son olarak da elektrik fiyatlarında büyük fedakarlık yapıldı. Ancak, fırsatçı firmalar devletimizin yaptığı bu fedakarlığı fırsata çevirerek halkımıza büyük kambur yüklemektedir. Son olarak Tarım Bakanımızın yeterli yağ stokumuz var açıklamasına rağmen zincir marketler yağları stoklamakta ve satışları engellemektedir. Devletimiz çok güçlüdür. Tüm dış baskılara rağmen kendi kendine yetebilecek imkanımız vardır. Firmalar bu süreçte üzerlerine düşen sorumluluğu yerine getirmeli ve zamları iptal ederek gerekli indirimi halka yansımalıdırlar.

VATANDAŞLARIMIZDAN RİCAM GALEYANA GELMEMELERİDİR

Hiç kimse vatandaşımızı mağdur edecek bu tür hareketlere tevessül etmesin. Eğer halkımız daha fazla mağdur edilirse gerekeni yaparız ve denetimler ile tüm zincir marketlerin ve akaryakıt istasyonlarının oyunlarını bozarız. Halkımızın alım gücünün arttırılması için önce asgari ücrette yapılan tarihi zam, ardından da ürünlerde alınan vergilerin azaltılması adımlarına rağmen mağdur olan vatandaşlarımızın da bu mağduriyetini gidermek için tüm gücümüzle çalışacağız. Halkımızdan da bu süreçte müsterih olmalarını ve fazla stok yapmayarak başka vatandaşların mağdur olmasının önüne geçilmesini istirham ediyorum. AK Parti olarak vatandaşın bütçesine katkı yapmak için enflasyon belasının da zamların da üstesinden geleceğiz. Vatandaşlarımızdan da bu süreçte ricamız galeyana gelmemeleridir” ifadelerini kullandı.

Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.