Kültür Koleji Öğrencileri Kep Attı

Kültür Koleji Öğrencileri Kep Attı

Kültür Koleji Öğrencileri Kep Attı

Eğitim öğretimde her daim farkını ortaya koymayı başarabilen ve en çok tercih edilen okulların başında yer alan Kültür Koleji’nin 2019 yılı mezun öğrencileri muhteşem bir programda kep attılar.Sümerler Amfi Tiyatro’da gerçekleşen mezuniyet programına Kültür Koleji Kurucuları Ali Girişken ve Sibel Güzelmansur, Kültür Koleji Antakya Şube Müdürü Kadir Urfalı,Samandağ Şube Müdürü Şekibe Harbelioğlu,Samandağ Şubesi Kurucu Temsilcisi Linda Girişken,Veliler ,Antakya ve Samandağ Kültür Koleji 2019 mezun öğrencileri katıldı.

Saygıdeğer velilerimiz, konuklarımız, değerli idareci -öğretmen arkadaşlarım ve ülkemizi emanet edeceğimiz sevgili gençler Siz değerli velilerimize de buruk bir hatırlatma yapacak olursak; gençlerimizle iyi geçinin. Bugün sizin için de vedanın başlangıcı. O çok istedikleri üniversiteyi kazanırlarsa sadece dört ay sonra artık sabahları aynı evde uyanmıyor olacaksınız. Aynı sofrada yapılan sabah kahvaltıları yenen akşam yemekleri yerini ayda bir iki günlük ziyaretlerde hasret gidermeye bırakacaksınız. Yıllarca yanı başınızda büyüyen gurur kaynağınız, artık bir telefon mesafenizde olacak. odalarındaki eşyaları, üniversite hayatları için toplamaya az kaldı. ‘Ders çalış’ dedikten sonra, kavga edip küsmeyi bile özleyeceğiniz günlere az kaldı. Artık büyüdüklerini hissedeceksiniz. İşte bunun için en güzel gün. hayatınızın sonunda nerede olacağınızı bilmek istiyorsanız, nereye gittiğinizi bilmek zorundasınız.  Bugün bir mezuniyet yaşıyorsunuz. Biliniz ki her mezuniyet bir başka basamağın başlangıcıdır. Okul günleriniz, okul anılarına dönüşecektir. Sizleri gelecekte başarıyla okulunuzu, bizleri ve ailelerinizi en iyi şekilde temsil edeceğinize olan inancım tamdır.sevgili gençlerÜç şeyden asla vazgeçmeyiniz. Sağlık, saygı ve sevgi Hızla değişen bu dünyada değişime ayak uydurmak, muasır medeniyetler seviyesine bizleri taşımak için şarttır.  Sizlerden dürüst, çalışkan, sevgi dolu, adil iyi bir insan, değer ve tutumlara bağlı olmanızı arzuluyorum.Değerli gençler, ülkemizin umudu ve güvencesi sizlersiniz.  Bu gerçeği ulu önder mustafa kemal atatürk “biz her şeyi gençlere bırakacağız. O gençlik ki hiç birşeyi unutmayacaktır. Gelecek umudunun ışıklı çiçekleri onlardır.” diyerek ülkeyi ve bütün değerlerini gençlere emanet ederek göstermiştir. İnanıyorum ki; sizler de umutları ve güveni boşa çıkarmayacak ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyine çıkaracaksınız.  Buna bütün kalbimle inanıyorum.  Yolunuz bahtınız açık olsun.hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.”dedi.

Bu gurur tablosunda her türlü fedakarlığı göğüsleyerek ,gençlerimizi bugüne kadar yetiştiren ve Kültür Eğitim Kurumlarına emanet eden tüm anne babalara öğrencilerimize bir evlat şefkati ile yaklaşarak,sabır ve hoşgörü ile hedeflerine ulaştırmak için emek veren tüm öğretmen arkadaşlarımın huzurunda teşekkür ediyor,sevgi ve saygılarımı sunuyorum.Hatay Kültür Eğitim Kurumları olarak öğrencilerimizi ileriki kariyer yaşamlarına hazırlarken ,her öğrencinin farklı özellikte tek birey olduğunu dikkate alarak ,öğrenme becerilerini geliştirmeye,yetenekleri doğrultusunda hedeflerine ulaştırmaya ,sosyal yaşamlarında özgüveni yüksek,sorgulayan,üreten,geleceğin lider özelliklerine sahip bir nesil yetiştirmeyi hedef aldık.Şimdi karşınızda akademik bilgileri sağlam,kendini ifade edebilen,ülkemizin geleceğine sahip çıkacak pırıl pırıl bir nesil duruyor.Onlarla gurur duyabilirsiniz.Sevgili 2019 Mezunları..Okulunuzu,ailenizi ve bizleri en iyi şekilde temsil etmeniz ,başarılı projelere imza atmanız bizim en büyük mutluluğumuz olacaktır.Hepinizi yürekten kutluyor yeni eğitim hayatınızda başarılar diliyorum.”dedi. HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.