KURTULUŞ CADDESİ CEPHE SAĞLIKLAŞTIRMA PROJESİ İLE CADDE YEPYENİ BİR GÖRÜNÜM KAZANDI

KURTULUŞ CADDESİ CEPHE SAĞLIKLAŞTIRMA PROJESİ İLE CADDE YEPYENİ BİR GÖRÜNÜM KAZANDI

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İller Bankası Ankara Genel Müdürlüğü ve Adana Bölge Müdürlüğü, Hatay Valiliği ve Antakya Belediyesi işbirliği ile tarihi Kurtuluş Caddesi, Sokak Sağlıklaştırma Projesi ile yeniden canlanıyor.

Antakya Belediyesi’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada şunlar yer aldı; “ Dünyadaki 23 Medeniyetin 13’üne ev sahipliği yapan Medeniyetler Şehri Antakya’mızda tarihte ışıklandırılan ilk cadde olan Kurtuluş Caddesi’ni tarihteki ismiyle HEROD caddesini yeniden canlandırmak üzere çalışmalarımız hızla devam ediyor. Kurtuluş Caddesi’ne cephesi bulunan tarihi ve tescilli evlerin ön cephelerinin sağlıklaştırılması ve tarihteki ihtişamına kavuşturulması için iller bankası ve yüklenici firma işbirliği ile pek çok cephede iyileştirme işlemleri tamamlanırken, çalışmalar etaplar halinde devam ediyor.

Proje yapım çalışmaları ilerledikçe yepyeni bir görünüme kavuşan Kurtuluş Caddesi’nin yeni hali vatandaşlarımız tarafından da büyük beğeni aldı. Antakya’mızın çehresine yepyeni bir görünüm kazandırmakta olan ve tarihi güzellikleri gün yüzüne çıkartarak turizme büyük katkı sağlayacak olan projemiz en kısa zamanda tamamlanacaktır.” Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.