MHP Hatay Milletvekili Lütfü Kaşıkçı;

31 Mart seçimlerinde emanetler ehline verilecek! MHP Hatay Milletvekili Lütfü Kaşıkçı, “Aziz milletimizin beka azminin bir o kadar güçlü olduğu bir atmosferde seçimlere gidiyoruz” dedi.

MHP Hatay Milletvekili Lütfü Kaşıkçı;

31 Mart seçimlerinde emanetler ehline verilecek! MHP Hatay Milletvekili Lütfü Kaşıkçı, “Aziz milletimizin beka azminin bir o kadar güçlü olduğu bir atmosferde seçimlere gidiyoruz” dedi. Kaşıkçı, yaptığı açıklamada, Türkiye Cumhuriyeti’nin, kuruluşundan bu yana bölgesinde ve dünyada güçlendikçe dikkatleri ve bununla beraber uluslararası platformdaki husumetleri üzerine çektiğini söyledi. Türkiye’yi yolundan döndürmek üzere kolları sıvayan küresel aktörlerin, içeride buldukları taşeronlar vasıtasıyla birtakım kirli oyunlara tevessül ettiklerine dikkati çeken Kaşıkçı, şöyle devam etti: “Gerek 15 Temmuz ihanet girişimi sırasındaki, gerek sonrasındaki hadise ve gelişmeler; partiler ve politikalar üstü bir mesele olan beka olgusunun, milletimiz tarafından büyük bir ferasetle kavrandığını gözler önüne sermiştir. Milletimizin; bekasına, mevcudiyetine, birlik ve bütünlüğüne, Türkiye’yi 2023 sonrasında erişeceği güçlü konuma taşıyacak bin yıllık kardeşlik realitesinin korunmasına gösterdiği titizlik, şanlı bir tarihin sayfalarından günümüze taşınan genetik hafızanın ürünüdür.

Doğrudan milletimizin bağımsızlık azmi ve var olma iradesiyle yakından alakalı olan beka; salt milletin kendi mukadderatıyla değil, aynı zamanda vücuda getirdiği kurumsal yapılar ve sistemler için de geçerlidir. Yerel yönetimlerde görev yapacak kimselerin belirleneceği 31 Mart seçimlerinde emanetin ehline verilmesi de Türkiye’nin geleceği, milletimizin birlik ve dirliği açısından hayati önem arz etmektedir. Yerel yönetimlerde ve yerel meclislerde görev alacak seçilmişlerin, milletin birlik ve bütünlüğünü titizlikle gözeten, Türkiye’nin varlık ve bağımsızlığına namus ve şeref ölçüsünde sadık kimseler olması, Cumhuriyet’imizin bekası açısından elzemdir. 24 Haziran’da yapılan Cumhurbaşkanlığı Seçimiyle Genel seçimlerde milletimiz, devletimizin bekası için yönetimde istikrarın taşıdığı değeri göz önüne alarak sandığın rengini belirlemiş, millî mutabakatın siyasetteki izdüşümü olan Cumhur İttifakı’na teveccüh göstermiştir. Aziz milletimizin, aynı teveccüh ve ilgiyi 31 Mart Yerel Seçimlerinde de Cumhur İttifakı’na izhar edeceği, meydanlardan taşan coşku ve heyecandan anlaşılmaktadır.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.