MAZMANOĞLU:“BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ”

MAZMANOĞLU:“BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ”

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu, Hatay’ın Ana vatan’a katılışının 85. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Mazmanoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Hatay, insanlık tarihinin başladığı ilk andan itibaren sahip olduğu yeraltı ve yerüstü zenginlikleri, iklimi, önemli bir ticaret merkezi olması ve hoşgörü mozaiğini andıran kültür çeşitliliğiyle her zaman cazibe merkezi olmayı başarmış güzide bir ilimizdir. Yaşadığımız deprem felaketinin izlerini hep birlikte yine aynı birlik ve beraberlik anlayışı ile silerek, memleketimizi yeniden ayağa kaldıracağız.
Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kararlı tutumu ve üstün diplomatik yeteneği sayesinde Ana vatan’a katıldığımız andan itibaren aynı kararlılıkla yolumuza devam etmekteyiz. Bu duygu ve düşüncelerle, Hatay’ın Ana vatan’a katılışının 85. yıl dönümünü kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu milli davaya hizmet eden herkesi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, tüm Hataylıları içten sevgi ve saygılarımla selamlıyorum.” Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.