DİLİMİZİ KORUMAK HEPİMİZİN MİLLİ MESULİYETİ

DİLİMİZİ KORUMAK HEPİMİZİN MİLLİ MESULİYETİ

Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan, dilin önemini vurgulamak ve iletişimde hitabetin gücünü anlatmak amacıyla gerçekleştirilen ”İletişimde Hitabetin Gücü” konulu seminere katıldı.Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan, dilin önemini vurgulamak ve iletişimde hitabetin gücünü anlatmak amacıyla gerçekleştirilen ”İletişimde Hitabetin Gücü” konulu seminere katıldı. Necmi Asfuroğlu Anadolu Lisesi Konferans Salonu’nda Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında düzenlenen bu seminer, ilçedeki eğitimcilerin ve öğrencilerin dil ve iletişim becerilerini geliştirmeye yönelik bir adım olarak dikkat çekti.

Seminerde, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan, Şube Müdürü M. Ertan Bozkır ve Defne ile Antakya’da görev yapan öğretmenler bir araya geldi. Bu birliktelik, dilin ve iletişimin önemini vurgulayan bir mesaj niteliği taşıdı.İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan, seminerin açılış konuşmasında dilin toplumları birleştiren ve koruyan bir araç olduğunu vurgulayarak, dilin korunması ve gelecek nesillere aktarılmasının milli bir sorumluluk olduğunu ifade etti. Gülistan’ın bu sözleri, katılımcılar arasında dikkatle dinlendi ve dilin öneminin altı bir kez daha çizilmiş olduSeminerin ana konuşmacısı Türkolog ve Sunucu Reyhan Çınar ise ”İletişimde Hitabetin Gücü” başlıklı sunumuyla katılımcılara seslendi. Dilin doğru ve etkili kullanımının iletişimdeki gücünü anlatan Çınar’ın sunumu, katılımcılardan büyük ilgi gördü.Seminerin sonunda İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan, Reyhan Çınar’a verdiği bilgiler ve sunumu için teşekkür ederek, eğitim camiası adına memnuniyetini dile getirdi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.