MEHMET KARATAŞ HALKININ YANINDA

MEHMET KARATAŞ HALKININ YANINDA

Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş, bir yandan seçim çalışmalarını yürütürken, bir yandan da kent genelinde hizmetlerin yürütülmesini sağlıyor.

Başkan Karataş, 31 Mart yerel seçimlerinde Hassa’ya hizmete devam etmek için Büyük Birlik Partisi Belediye Başkan Adaylığı sürecinin yanı sıra belediye hizmetlerinin aksamadan sürdürülmesini de başarıyla yönetiyor. Bu süreçte yağışlar dolayısıyla bozulan Aktepe Ebelikli yayla yolunu düzenleme çalışması gerçekleştirdiklerini kaydeden Karataş, Aktepe Mahallesi Pazar yeri güney cephesi esnaflara yerleştirilen geçici dükkanların önünü parke taşı döşeme çalışmalarını başlattıklarını da belirtti.

HASSALILAR “SENİ YENİDEN BAŞKAN YAPACAĞIZ” DİYOR

İlçeye bağlı Bademli, Eğribucak, Yukarıbucak, Akbez ve Hacılar Mahalleleri’nde yoğun ilgiyle karşılanan Başkan Karataş’ı yeniden başkan yapacaklarını kaydeden vatandaşlar, hizmetlerin kesintiye uğramaması için Başkan Karataş ile devam edilmesini istediklerini belirttiler. Karataş’ın Hassa’ya hastane, TOKİ konutları, yollar, çok amaçlı salonlar, kapalı Pazar alanları kazandırdığını kaydeden vatandaşlar, Başkan Karataş’tan memnun olduklarını kaydettiler. Vatandaşların destekleri için teşekkürlerini sunan Karataş, ziyaretlerde yaptığı açıklamada; “Her gittiğimiz yerde hizmetlerimiz noktasında halkımızın teveccühü ile karşılaşıyoruz. Bu memleket için çalıştık, çalışmaya da devam edeceğiz inşallah. Şeffaf belediyecilik anlayışımızdan taviz vermeden yönetim anlayışımızın devamı için desteklerini istedi. Bu şehri hep birlikte ayağa kaldıracağız birlikte çalışacağız. Ortak akıl ile hareket etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. Haber:Zeliha Naz ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.