ÜNİVERSİTELİ MUCİTLERDEN BAŞKAN SEYFİ DİNGİL’E ZİYARET

ÜNİVERSİTELİ MUCİTLERDEN BAŞKAN SEYFİ DİNGİL’E ZİYARET

ÜNİVERSİTELİ MUCİTLERDEN BAŞKAN SEYFİ DİNGİL’E ZİYARET

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, üniversite öğrencilerinin son yıllarda başarılı çalışmalara imza attığını belirtti. İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE)’nin Makine Mühendisliği Bölümü’nde lisans eğitimi gören öğrenciler İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret ettiler.
SİZLERİ KUTLUYORUM
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren belediye başkanı Seyfi Dingil,” İskenderun Teknik Üniversitesi ve öğrencileri yapmış oldukları çalışmalar ile sürekli adından söz ettiriyor. Sizlerin böyle güzel projelerde yer almanız çok önemli. Ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine çıkaracak olan sizlersiniz. Bu denli güzel projeler yapmanız bizleri gururlandırdı. Ülkemizin geleceğine umutla bakıyoruz. Gençlerimiz yapmış oldukları projeler ile ülkemizi daha da ileriye götüreceğine inanıyoruz. Sizleri tebrik ediyor başarılı çalışmalarınızın devamını diliyoruz” diye konuştu.
ENERJİ SİSTEMLİ ARACI GELİŞTİRDİK
Hidrojen Enerjileri Topluluğu adı altında teknik çalışmalar yapan İSTE’li öğrenciler ise yapmış oldukları icatlar hakkında bilgiler vererek,”2019 TUBİTAK EFFICIENCY CHALLENGE ve SHELL ECO MARATHON yarış müsabakalarında İskenderun’u temsil etmek üzere İSTECH2 adlı alternatif enerji sistemli aracı geliştirdik. Amacımız bu yarışmadan başarılı bir şekilde dönmektir” şeklinde görüş beyan ettiler.
Yapılan konuşmaların ardından Başkan Seyfi Dingil, üniversite öğrencileri ile karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak her zaman bu tür projelere destek olmaya hazır olduklarını dile getirdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.