MEMLEKET PARTİSİ ANTAKYA İLÇE BAŞKANLIĞINA ABDULHAY DENİZLİ GETİRİLDİ

MEMLEKET PARTİSİ ANTAKYA İLÇE BAŞKANLIĞINA ABDULHAY DENİZLİ GETİRİLDİ

Son Cumhurbaşkanlığı seçiminde CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı olan, ancak devam eden süreçte bir grup milletvekili ile partisinden ayrılıp Memleket Hareketi başlatan ve kısa bir süre önce de partileşen Memleket Partisi’nde kurucu il başkanlığından sonra kurucu Merkez ilçe Başkanlığı için de görevlendirme yapıldı.

Memleket Partisi Merkez İlçe Başkanlığına Abdulhay Denizli atanmıştır

Gelişmeyi sosyal medya hesabından duyuran  Başkan Hüseyin Ata Kaşgöz, gazetemizi arayarak yaptığı açıklamada; “Hakça ve adaletli bir düzen istiyorsak eğer siyasetin içerisinde, siyaseti kazanç sağlamak için kullananlar değil, halk olmalı. Toplumun her kesiminden kişiler birlik olarak siyasette yer alıp seslerini duyurmalı. Vatandaşlar kutuplaştı. Kutuplaşınca da tek kaybedenin vatandaş olduğu gerçeğini görmüş olduk. Siyaseti çıkarı için yapanlar daha çok nemalanıyor, milleti de daha çok ikiye ayırıyorlar. Bu böyle devam edip gidiyor.

Biz değiştirmedikçe bu düzen değişmez

Bu düzen değişmedikçe de toplum olarak barışamayız. Adaletli bir şekilde paylaşıp, yaşayamayız.Artık uyutulan memleketin bu derin uykudan uyanması lazım.Halk hareketi olarak başlayan daha sonra partileşen Memleket Partisi Antakya Merkez İlçe Başkanlığına Abdulhay Denizli atanmıştır.Memleket Partisi Merkez İlçe Başkanı Abdulhay Denizli yaptığı açıklamada; kişiler gelip geçicidir önemli olan ilkeler ve değerlerdir. Eşitliği, adaleti, halkın önceliğini ve ülkemizin kurucu değerlerini savunan, makam masası ve makam koltuğu kullanmayacak biri olarak herkesi sesini duyurmak için bekliyor, derdi, sevdası Memleket olanları mücadeleye davet ediyorum” ifadelerini kullandı. Haber: Ferit LİF

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.