AK PARTİ ANTAKYA İLÇE BAŞKANI EMRULLAH GÜLEN, GÜVEN VERİYOR

AK Parti Antakya İlçe Başkanı Emrullah Gülen, gecesini gündüzüne katarak 31 Mart seçimlerine ara vermeden çalışarak, vatandaşların taleplerini ve sıkıntılarını yerinde dinleyip çözümü için Teşkilat olarak gereken çalışmaları yaptığı belirtildi.

AK PARTİ ANTAKYA İLÇE BAŞKANI EMRULLAH GÜLEN, GÜVEN VERİYOR

AK Parti Antakya İlçe Başkanı Emrullah Gülen, gecesini gündüzüne katarak 31 Mart seçimlerine ara vermeden çalışarak, vatandaşların taleplerini ve sıkıntılarını yerinde dinleyip çözümü için Teşkilat olarak gereken çalışmaları yaptığı belirtildi. Antakya İlçe Başkanlığı görevine gelmesiyle birlikte toparlayıcı bir güç olarak görülmesi, vatandaşlara güven vermesi ve her kesim vatandaşı kucaklaması taktir toplamasına ve büyük bir sevgi seline neden oldu.
TOPLARYICI GÜÇ EMRULLAH GÜLEN
AK Parti Antakya İlçe Başkanlığı görevine gelmesiyle birlikte küskünleri toplayarak toparlayıcı güç olarak görünen Emrullah Gülen ‘’ 31 Marta kadar çalışmalarımıza devam edeceğiz ve Vatan ve millet derdiyle kurulan birliğimizi, gayret ve özveri ile nice güzel günlere omuz omuza taşıyacağız’’ dedi.
HABER: M . MUSTAFA ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.