MHP ANTAKYA’DAN İL MÜDÜRÜ SÖNMEZ’E ZİYARET

MHP ANTAKYA’DAN İL MÜDÜRÜ SÖNMEZ’E ZİYARET

Milliyetçi Hareket Partisi Antakya İlçe Başkanı Kadir Ertuğrul ve yönetimi, İl Sağlık Müdürü Dr. Sıtkı Sönmez’i makamında ziyaret etti.

İl Müdürü Sönmez’e yeni görevinde başarı dileyen Ertuğrul, sağlık camiasının önemli bir değerinin İl Müdürlüğü görevine getirilmesinin memnuniyetini yaşadığını kaydetti. Sönmez’i fedakarca çalışmalarının tüm kamuoyu tarafından takdirle karşılandığını kaydeden Ertuğrul; “Sayın doktorumuz deprem sürecinde evlatlarını ve eşini kaybetmesine, kendisi de enkazdan yaralı olarak çıkmasına rağmen kısa sürede sağlığına kavuşarak görevine dönmüş, bu anlamda herkesin saygısını ve takdirini kazanmıştır. İl Sağlık Müdürlüğü makamına fedakarca çalışmalarda bulunan müdürümüzün atanması hepimizi sevindirmiştir. Kendisine yeni görevinde başarı diliyor, görevinin hayırlı olması temennilerimi iletiyorum” şeklinde konuştu.

İL MÜDÜRÜ SÖNMEZ HEYETE TEŞEKKÜR ETTİ

REKLAM ALANI

Göreve atanmasının ardından kısa sürede etkisini gösteren ve il müdürlüğünde adeta fırtınalar estiren İl Müdürü Sönmez, kendisini ziyarete gelen heyete teşekkür etti. Kendisine güvenenleri mahcup etmemek için gece gündü demeden çalışacağını kaydeden Sönmez, “Hatay’da sağlık altyapımız ciddi zarar görmesine rağmen sayın Cumhurbaşkanımız ve Sağlık Bakanlarımızın öncülüğünde yeniden ayağa kalktı. İnşallah yapacağımız çalışmalarla sağlık alanındaki yatırımlara değer katacağız. Kent kamuoyu tarafından kabul görmekten büyük memnuniyet duydum. Başta MHP Lideri sayın Devlet Bahçeli beyefendi olmak üzere şahsınızda tüm MHP camiasına teşekkür ediyorum. Ziyaretiniz için müteşekkirim” ifadelerine yer verdi. Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.