AK PARTİLİLER ANKARA’DA

AK PARTİLİLER ANKARA’DA

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Başkanlığında gerçekleşen 157. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına, Hatay heyeti de tam kadro katılım sağladı.AK Parti İl Başkanı Adem Yeşildal, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Kadın Kolları İl Başkanı Zehra Bekar Eren, ve Gençlik Kolları İl Başkanı Mustafa Alkaya katılım sağladığı toplantıda önemli konularda bilgi edindi.

YILMAZ: “AK PARTİ GÜVENİN ADRESİ OLMAYA DEVAM EDİYOR”

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz 157. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı sonrasında açıklama yaptı. Başkan Yılmaz “AK Parti Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Başkanlığında 157. Genişletilmiş İl Başkanları toplantımızı gerçekleştirdik. Sayın Cumhurbaşkanımız toplantıda gündemdeki iç ve dış konulara değindi. Gerçekleştirdiğimiz toplantıda gençlerimizin, emeklilerimizin, engellilerimizin, şehit yakını ve gazilerimizin öncellikli olduğu TOKİ projesinden, 20 yıldır yaptığımız çalışmalara kadar pek çok konuda istişare ettik. Toplantımızda milletimiz ve partimiz adına alınan bütün kararların hayırlara vesile olmasını diliyorum. AK Parti’miz aynı aşk, heyecan ve inanç ile refah, istikrar ve güvenin adresi olmaya devam ediyor” dedi.Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.