MHP HATAY’DAN ÖRNEK GÖREV DEVİR TESLİMİ

MHP HATAY’DAN ÖRNEK GÖREV DEVİR TESLİMİ

MHP Hatay İl Başkanlığına atanan Metin Taşçı, eski Başkan M. Fevzi Altay’dan yapılan törenle görevi devraldı.

ALLAH BU GÖREVİ LAYIKIYLA YERİNE GETİRMEYİ NASİP ETSİN

Törende konuşan MHP Hatay İl Başkanı Metin Taşçı: “Genel Başkanımız Sn.Devlet Bahçeli’nin tensipleriyle MHP Hatay İl Başkanlığı göreviyle şereflendirildiğim Teşkilat Başkanımız Sn.Semih Yalçın tarafından şahsıma tebliğ edilmiştir. Bir ülkücü olarak hayat boyu iftihar duyacağım bu vazifeye uygun görülmem münasebetiyle öncelikle Muhterem Genel başkanımız Sn.Devlet Bahçeli’ye,  şahsım hakkındaki müspet değerlendirmeleri nedeniyle Genel Başkan Yardımcımız Sn.Semih Yalçın’a teşekkür ediyorum. Ayrıca bugüne kadar hizmetleri ve teşkilatımıza sunduğu katkıları nedeniyle Eski İl Başkanımız Mehmet Fevzi Altay’a şükranlarımı sunuyorum. Yüce Allah,bu görevi layıkıyla yerine getirmeyi nasip etsin.”dedi.

REKLAM ALANI

HER DAİM TEŞKİLATIMIN EMRİNDEYİM

Görevi devreden MHP Hatay İl Eski Başkanı Mehmet Fevzi Altay ise: “Yaklaşık 2 yıldan bu yana sürdürdüğüm MHP Hatay il başkanlığı görevinden affımı istemek üzere, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli ve Genel Başkan Yardımcımız Sayın Semih Yalçın ile konuyu arz ettiğim görüşme ve uygun görmeleri sonrasında; her daim Teşkilatımın ve muhterem genel başkanımın emirlerinde olmak kaydıyla, il başkanlık görevinden ayrılmış bulunmaktayım.”dedi.

HAYIRLARA VESİLE OLMASINI TEMENNİ EDİYORUM

MHP Hatay İl Başkanlığında gerçekleşen törene, MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, çok sayıda partili ve vatandaş katıldı. Törenle ilgili bir bilgilendirme yapan MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı:  “MHP İl Baskanlığında örnek bir görev devir teslimi gerçekleştirildi. İl Başkanımız M.Fevzi Altay, yoğun bir katılımla gerçeklesen törende bayrağı Metin Taşçı’ya emanet ederek dava arkadaşlarımızla helalleşti.  Hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.” dedi.

ÜLKEMİZ VE MİLLETİMİZ İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE MÜCADELEYE DEVAM EDECEĞİZ!

Törene katılan Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül: “Hatay Milliyetçi Hareket Partisi olarak, Hatay İl Başkanlığımızda bayrak değişimini gururla gerçekleştirdik. Başkanımız Mehmet Fevzi Altay’dan kutlu görevi devralan Metin Taşçı başkanımızla, yeni dönemde Hatay’ımız için durmaksızın çalışacak, birlik ve beraberlik içerisinde, ülkemiz ve milletimiz için var gücümüzle mücadeleye devam edeceğiz!”dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.