İSLAM ALEMİNİN REGAİB KANDİLİ KUTLU OLSUN

İSLAM ALEMİNİN REGAİB KANDİLİ KUTLU OLSUN

Gelecek Partisi Hatay İl Gençlik Kolları Başkanı Kamil Kebabcıoğlu, İslam aleminin ve Hataylıların Regaib kandilini kutladı.

Kebabcıoğlu, yayımladığı mesajda “Rahmet, bereket ve mağfiret ayları olarak nitelendirilen üç ayların ilk kandil gecesini kardeşlik, barış, huzur ve hoşgörü duyguları içinde muhabbetle idrak etmeliyiz.” dedi. Gelecek Partisi Hatay İl Gençlik Kolları Başkanı Kamil Kebabçıoğlu, ” Regaip Kandili, On bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerif´in habercisi olan mübarek üç ayların manevi havasının da ilk esintisidir. Rahmet, bereket ve mağfiret ayları olarak nitelendirilen üç ayların ilk kandil gecesini dostluk, kardeşlik, barış ve hoşgörü duyguları içinde muhabbetle idrak etmeliyiz. Bütün dargınlıkları, kırgınlıkları gönüllerimizden bertaraf etmeliyiz. Başta Hataylı Hemşehrilerim olmak üzere, manevi feyziyle gönüllerimizi aydınlatan bu mübarek günde tüm İslam Aleminin kandilini tebrik ediyor, bu mübarek gecenin kutuplaştırmalardan uzak, birlik ve beraberliğimize, barış ve huzura vesile olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.